Κατερίνα Καρανάσσου – Η Πατρινή που μέσα από το τρέξιμο ανακαλύπτει τον εαυτό της (pics)

Κατερίνα Καρανάσσου - Η Πατρινή που μέσα από το τρέξιμο ανακαλύπτει τον εαυτό της (pics) Κατερίνα Καρανάσσου - Η Πατρινή που μέσα από το τρέξιμο ανακαλύπτει τον εαυτό της (pics)

Είναι μόλις 21 ετών και θεωρείται μία από τις "χρυσές" ελπίδες του σωματείου Αρίων, έχοντας τις δυνατότητες για να κατακτήσει μετάλλια και διακρίσεις.

Η Κατερίνα Καρανάσσου είναι ένα κορίτσι που της αρέσει να δουλεύει και να προσπαθεί πάνω σε ότι κάνει. Θέλει να δίνει τον καλύτερο της εαυτό, είτε στα μαθήματα, είτε και στις προπονήσεις της στον στίβο.

Έχοντας ξεκινήσει την ενασχόληση της με τον στίβο από την ηλικία των 6 ετών, μεγαλώνοντας και συνδυάζοντας αθλητισμό και διάβασμα, κατάφερε να περάσει στη σχολή των πολιτικών μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, σε ένα από τα δυσκολότερα τμήματα της Πολυτεχνικής Σχολής.

Πλέον κορυφώνει την προετοιμασία της για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις που έχει μπροστά της, ανεβάζοντας ρυθμούς μαζί με τον προπονητή της, Βασίλη Σουβαλιώτη. "Μέσα απ’ το τρέξιμο ανακαλύπτω τον εαυτό μου, τις αντοχές και τα όρια μου" μας λέει η ίδια. "Προσπαθώ κάθε φόρα να με ξεπεράσω και αυτό μου δίνει και κίνητρο να συνεχίσω για να δω μέχρι που μπορώ να φτάσω" τονίζει η 21χρονη μιλώντας στο patrasevents.gr.

Κατερίνα Καρανάσσου - Η Πατρινή που μέσα από το τρέξιμο ανακαλύπτει τον εαυτό της (pics)

O αθλητισμός για την νεαρή Πατρινή είναι πάνω από όλα ευχαρίστηση και διασκέδαση για αυτό και όπως λέει δεν νιώθει ότι έχει θυσιάσει κάτι για χάρη του.

"Οι σπουδές μου στο Πολυτεχνείο αποτελούν το κύριο μέλημα μου. Όμως ο αθλητισμός είναι κομμάτι της ζωής και της καθημερινότητάς μου γι’ αυτό και προσαρμόζω το πρόγραμμά μου ώστε να τα καταφέρνω και τα δύο".

Άλλωστε, η πορεία της έχει δείξει μέχρι τώρα ότι ακολουθεί πιστά το δόγμα “νους υγιής εν σώματι υγιή". Βασικό της αγώνισμα είναι τα 800 μέτρα, όμως, ο προπονητής της, βλέποντας τις δυνατότητες που έχει και το ταλέντο της, της έχει δώσει το "οk" για να παίρνει μέρος και σε άλλα αγωνίσματα.

Η ίδια τονίζει: "Η αγωνιστική χρονιά για μένα ξεκίνησε με την συμμετοχή μου στην ημερίδα κλειστού στίβου στο Σ.Ε.Φ. και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου στα Τρίκαλα. Πλέον προετοιμάζομαι για τα διασυλλογικά πρωταθλήματα με στόχο τη συμμετοχή μου στα πανελλήνια πρωταθλήματα Νέων/Νεανίδων και Ανδρών/Γυναικών".

Κατερίνα Καρανάσσου - Η Πατρινή που μέσα από το τρέξιμο ανακαλύπτει τον εαυτό της (pics) Κατερίνα Καρανάσσου - Η Πατρινή που μέσα από το τρέξιμο ανακαλύπτει τον εαυτό της (pics) Κατερίνα Καρανάσσου - Η Πατρινή που μέσα από το τρέξιμο ανακαλύπτει τον εαυτό της (pics)

Στο πλευρό της έχει πάντα τον προπονητή και τους ανθρώπους του σωματείου της. "Τον προπονητή μου κ. Βασίλη Σουβαλιώτη τον γνώρισα από τα πρώτα μου κιόλας βήματα στον αθλητισμό και τον ακολούθησα και στον Αρίωνα" τονίζει. " Ο Α.Γ.Σ. Αρίων είναι σαν δεύτερη οικογένεια μου.

Παρότι σχετικά νέος σύλλογος έχει να επιδείξει σημαντική αγωνιστική δραστηριότητα, αλλά και αποτελέσματα, τόσο στα αγωνιστικά τμήματα, όσο και στις υποδομές. Έχει την έδρα του στο αθλητικό κέντρο του Λαδόπουλου, με σημαντική παρουσία στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και στις ακαδημίες του".

Όνειρο της επαγγελματικό είναι "να συμμετάσχω στην κατασκευή ενός Ολυμπιακού Σταδίου", ενώ αυτό που ζητάει από την ζωή βλέποντας τον εαυτό της μετά από δέκα χρόνια είναι αρχικά να έχει υγεία, να είναι επαγγελματικά επιτυχημένη και "γιατί όχι να μπορώ ακόμα να αγωνίζομαι".

Άλλωστε μας το είπε. Ο αθλητισμός για αυτήν είναι πάνω από όλα διασκέδαση.

Κατερίνα Καρανάσσου - Η Πατρινή που μέσα από το τρέξιμο ανακαλύπτει τον εαυτό της (pics) Κατερίνα Καρανάσσου - Η Πατρινή που μέσα από το τρέξιμο ανακαλύπτει τον εαυτό της (pics) Κατερίνα Καρανάσσου - Η Πατρινή που μέσα από το τρέξιμο ανακαλύπτει τον εαυτό της (pics) Κατερίνα Καρανάσσου - Η Πατρινή που μέσα από το τρέξιμο ανακαλύπτει τον εαυτό της (pics) Κατερίνα Καρανάσσου - Η Πατρινή που μέσα από το τρέξιμο ανακαλύπτει τον εαυτό της (pics)


Πηγή