Λευτέρης Bαρουξής: «Πάνω από όλα το συμφέρον του τόπου μας»


Τον Δήμαρχο Πύργο κ Γαβρίλη Λιατσή αλλά και τους περισσότερους εκ των υποψηφίων δημάρχων της πόλης συνάντησε την Τετάρτη το πρωί ο Ηλείος Υποψήφιος Ευρωβουλευτής Λευτέρης Βαρουξής.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα και συζητήθηκαν θέματα τοπικού ενδιαφέροντος τα οποία συνδέονται άμεσα με τις πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την προστιθέμενη αξία που αυτές θα μπορούσαν να προσφέρουν στους δημότες.

Τόσο ο δήμαρχος Πύργου όσο και οι υποψήφιοι δήμαρχοι τόνισαν ότι αποτελεί τιμή για τον νομό μας η υποψηφιότητα του Λευτέρη στο Ευρωκοινοβούλιο.

Ο δήμαρχος Πύργου κ Γαβρίλης Λιατσής υποδεχόμενος τον Λευτέρη Βαρουξή στο γραφείο του ανέφερε ότι αποτελεί μεγάλη τιμή για την Ηλεία το γεγονός ότι ένας δικός μας άνθρωπος, ένας νέος, ένας επιχειρηματίας της πόλης μας συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό ψηφοδέλτιο της ΝΔ.

«Ο Λευτέρης μας εκπροσωπεί όλους γιατί πρωτίστως εκπροσωπεί την Ηλεία».

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας και υποψήφιος Δήμαρχος κ Κώστας Νικολούτσος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Λευτέρης Βαρουξής δεν είναι μόνο ο εκπρόσωπος του τόπου μας στην διεκδίκηση μίας θέσης στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, αλλά είναι και ο άνθρωπος που εκφράζει την επιχειρηματικότητα πανελλαδικώς αφού είναι ο μοναδικός υποψήφιος που είναι μέλος ΔΣ Επιμελητηρίου.

«Η κάθοδος σου στο Ευρωψηφοδέλτιο μόνο οφέλη μπορεί να προσφέρει στον νομό μας αλλά και στους επιχειρηματίες και τα Επιμελητήρια. Είναι χρέος όλων μας να σε στηρίξουμε σε αυτή την προσπάθεια σου.»

Ο υποψήφιος δήμαρχος Τάκης Αντωνακόπουλος και οι συνεργάτες του υποδέχτηκαν τον Ηλείο Υποψήφιο Ευρωβουλευτή στο εκλογικό κέντρο της παράταξης τους τονίζοντας ότι η υποψηφιότητα του Λευτέρη Βαρουξή είναι ένα μήνυμα προς την κεντρική πολιτική σκηνή ότι ένας ταλαιπωρημένος νομός, συνεχίζει και προσφέρει στην πολιτική ζωή του τόπου μας με νέα και αξιόλογα άτομα , όπως ο Λευτέρης.

Με ιδιαίτερη χαρά έγινε δεκτός ο Υποψήφιος Ευρωβουλετής από τον υποψήφιο δήμαρχο κ Γιάννη Αργυρόπουλο στο εκλογικό κέντρο της παράταξης, όπου τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του κατέστησαν σαφές ότι η υποψηφιότητα του Λευτέρη Βαρουξή δίνει ην δυνατότητα στον Νομό μας να εκφράσει, μέσω του Λευτέρη, το σύνολο των ζητημάτων, προβλημάτων αλλά και αναπτυξιακών ευκαιριών τόσο σε Εθνικό όσο και σε Ευρωπαϊκό ακόμα επίπεδο.

«Η νέα γενιά πρέπει να στηριχθεί. Ο Λευτέρης αξίζει την στήριξη όλων μας»

Στο εκλογικό κέντρο της παράταξης του υποδέχτηκε τον Λευτέρη Βαρουξή ο υποψήφιος δήμαρχος κ Στάθης Καννής παρουσία και των συνεργατών του.

Στην αναφορά του προς το πρόσωπο του υποψήφιου Ευρωβουλευτή ο κ Καννής τόνισε ότι «η επιλογή του κόμματος της ΝΔ να συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της έναν νέο άνθρωπο, έναν επιτυχημένο επιχειρηματία με λαμπρές σπουδές και δυνατότητες αποτελεί τιμή για την πόλη μας αλλά τον Νομό μας».

«Ο Πύργος και ο Νομός μας θα πρέπει να στηρίξει την υποψηφιότητα του Λευτέρη Βαρουξή», ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος Πύργου κ Λάμπης Αριστειδόπουλος υποδεχόμενος τον Λευτέρη Βαρουξή στο εκλογικό κέντρο της παράταξης του.

«H χώρας μας ανήκει στην Ευρώπη και εκεί πρέπει να έχουμε μία δυνατή φωνή, μία φωνή από τον νομό μας»

Δήλωση Λευτερη Βαρουξή:

Σήμερα ήταν μία ξεχωριστή μέρα για εμένα. Στην πόλη που μεγάλωσα και ζω, στην πόλη που όλοι με γνωρίζουν με το μικρό μου όνομα είχα την δυνατότητα να συναντηθώ με τον Δήμαρχο της αλλά και τους περισσότερους εκ των υποψηφίων δημάρχων, ενώ άμεσα θα συναντήσω και τους υπόλοιπους , δήλωσε μετά το τέλος των συναντήσεων ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Λευτέρης Βαρουξής.

«Σήμερα είμαι ο Λευτέρης απλά. Μπορεί να είμαι υποψήφιος της ΝΔ , αλλά στον νομό Ηλείας, στον τόπο μας θέλω να εκπροσωπήσω όλες τις υγιείς πολιτικές δυνάμεις.

Επιθυμώ να είμαι ο εκπρόσωπος και η φωνή όλων των πολιτών της Ηλείας στους αγώνες που πρέπει όλοι μαζί να δώσουμε για τα προβλήματα αλλά και τις αναπτυξιακές προοπτικές της περιοχής μας.

Το διακύβευμα για τον τόπο μας είναι μεγάλο. Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να το κερδίσουμε , διαμορφώνοντας τον Νομό που μας αξίζει, έχοντας στο νου μας το χρέος μας ως πολίτες και ως κληροδότες στις επερχόμενες γενιές.


Πηγή