Νέοι υποψήφιοι με την παράταξη «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών»


Υποψήφιοι με τον Χρήστο Νικολάου & την «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών» στην Τοπική Κοινότητα Σαντομερίου, θα είναι οι Διαμαντόπουλος Γεώργιος, Γεωργακόπουλος Νίκος, Ρήγας Γεώργιος, Σωτηρόπουλος Ανδρέας και Αργυρόπουλος Επαμεινώνδας.

Ο Γεώργιος Διαμαντόπουλος, είναι επιχειρηματίας. Είναι παντρεμένος με την Μαρία Καραπαπά και έχουν ένα παιδί. Ο Νίκος Γεωργακόπουλος, είναι πωλητής και είχε διατελέσει επί σειρά ετών πρόεδρος του απανταχού συλλόγου Σαντομεριτών. Ο Γεώργιος Ρήγας είναι αγρότης και πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Πολύλοφου «Αγία Μαρίνα». Ο Ανδρέας Σωτηρόπουλος είναι συνταξιούχος αστυνομικός. Είναι παντρεμένος με την Αθηνά Στουρνάρα και έχουν τέσσερα παιδιά. Ο Επαμεινώνδας Αργυρόπουλος είναι συνταξιούχος αυτοκινητιστής. Είναι παντρεμένος με την Χριστίνα Διαμαντοπούλου και έχουν τέσσερα παιδιά.

Η ΑΓ. ΦΡΑΓΚΟΥΛΙΑ ΣΤΗ ΛΑΚΚΟΠΕΤΡΑ

«Γεννήθηκα και ζω στα αρβανιτοχώρια και έχω μάθει να τιμώ την καταγωγή μου. Με λόγο και φιλότιμο και όχι λόγια, φλυαρίες και παχιές κουβέντες. Αυτά είναι για εκείνους που προσποιούνται τους Αρβανίτες. Πέρασαν αλλά δεν κόλλησαν όπως λέει και ο Λαός. Στηρίζω Χρήστο Νικολάου γιατί είναι αξιοπρεπής, εργάτης και μαχητής και όχι γυρολόγος της καρέκλας. Είναι καταξιωμένος στην επαγγελματική του σταδιοδρομία και τιμά την θέση του Δημάρχου. Η Νίκη ξεκινά από την Λακκόπετρα, για την οποία οι γυρολόγοι πριν δέκα μήνες έλεγαν ότι έγινε σημαντικό έργο αλλά τώρα το ξέχασαν. Ξέχασαν που έδιναν συνεντεύξεις και ¨καμάρωναν σαν παγώνια¨… Να θυμούνται όμως ότι η Λακκόπετρα δεν ξεχνά και θα τους απαντήσει στις 26 Μαΐου 2019» ανέφερε η Αγγελική Φραγκούλια – Νικολακοπούλου.

Η Αγγελική Φραγκούλια – Νικολακοπούλου γεννήθηκε στο Λιμνοχώρι και ζει μόνιμα στην Λακκόπετρα. Έχει παντρευτεί τον Χρήστο Φραγκούλια και έχουν τρία παιδιά. Είναι αντιπρόεδρος στον πολιτιστικό σύλλογο της «Μαύρης Μύτης» στην Λακκόπετρα.

Ο ΕΛ. ΜΠΕΡΤΣΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΝΟ

«Αποδέχομαι την πρόταση του Δημάρχου και στρατεύομαι με τον Δήμαρχο Χρήστο Νικολάου. Έγιναν αρκετά πράγματα στον Κρίνο και θα προσπαθήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να κάνουμε ακόμη περισσότερα στη νέα θητεία» ανέφερε ο Ελευθέριος Μπέρτσος.

Ο Ελευθέριος Μπέρτσος εργάζεται στην Frigoglass. Είναι παντρεμένος με την Αλέκα Παναγόπουλου από τα Σαγαίικα και έχουν δύο παιδιά.


Πηγή