Ξύλο για ζευγάρι κοντά στην Πλ. Βουδ

Αυτόπτες μάρτυρες άγριου ξυλοδαρμού νεαρής από τον φίλο της έγιναν το βράδυ της Δευτέρας κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής της Πλατείας Βουδ στην Πάτρα. Κυριολεκτικά όλη η γειτονιά σηκώθηκε στο… πόδι με αφορμή τον διαπληκτισμό του ζευγαριού.

Και αιτία για τον καυγά, όπως προέκυπτε από τα λεγόμενα και των δύο, ήταν η εμφάνιση τρίτου προσώπου ανάμεσά τους. Στην πραγματικότητα, η νεαρή είχε παρακολουθήσει το φίλο της και τον είδε να βγαίνει από πολυκατοικία της περιοχής. Του την «έστησε» για να του κάνει σκηνή και χρησιμοποιούσε ακατανόμαστες εκφράσεις.

Κάτοικοι είχαν βγει στα μπαλκόνια κοιτάζοντας διακριτικά και περιμένοντας να τελειώσει το επεισόδιο το οποίο όμως «φούντωνε» όλο και περισσότερο μιας και εξαγριωνόταν από τα όσα άκουγε ο νεαρός. Ο οποίος κάποια στιγμή άρπαξε το κινητό τηλέφωνο της κοπέλας και το πέταξε με δύναμη στο απέναντι πεζοδρόμιο κάνοντάς το θρύψαλα ενώ στη συνέχεια τράβηξε τη νεαρή πίσω από κάδους απορριμμάτων κι άρχισε να την χτυπά ανελέητα! Τότε αποφάσισαν να επέμβουν γείτονες. Δύο άνδρες του έβαλαν τις φωνές εκείνος όμως συνέχιζε να χτυπά τη φίλη του.

Και μόλις οι κάτοικοι κατέβηκαν στο ισόγειο και κινήθηκαν προς τα εκεί για να τον σταματήσουν, ο νεαρός το έβαλε στα πόδια τρέχοντας με όλη του τη δύναμη. Και κάπως έτσι γλίτωσε απ’ τα χειρότερα η κοπέλα η οποία σηκώθηκε με δυσκολία κι έφυγε με σκυμμένο κεφάλι…


Πηγή