Οι έξι πρώτοι υποψήφιοι με τη δημ. παράταξη του Χρ. Χριστοδουλόπουλου για το ψηφοδέλτιο της Τ.Κ. Αυγείου

Τους έξι πρώτους υποψηφίους της παράταξής «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ» στην Τοπική Κοινότητα Αυγείου παρουσίασε ο Δήμαρχος Ήλιδας και εκ νέου υποψήφιος, κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Πρόκειται για τους κ.κ. Γιώργο Προκόπη, Πέτρο Γεωργακόπουλο, Διονύση Γιαννόπουλο, Φρειδερίκη – Σπυριδούλα Τζαμουράνη, Παναγιώτα Ντούκα – Γκελή και Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου.

Και οι έξι ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων σε κοινή τους δήλωση: «Τα τελευταία πέντε χρόνια με την δημοτική αρχή του κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου εκτελείται και έχει δρομολογηθεί ένα μεγάλο έργο στον Δήμο μας, αλλά και μία προσπάθεια ανάδειξης των δημοτικών του διαμερισμάτων, όπως είναι και η επί δεκαετίες πριν ξεχασμένη Τοπική Κοινότητα Αυγείου που εμείς εκπροσωπούμε.

Όλο αυτό το διάστημα των πέντε ετών θητείας Χριστοδουλόπουλου έχουν μπει γερά και σταθερά τα θεμέλια για την ανάπτυξη της περιοχής μας, αλλά και την αξιοποίησή της τα επόμενα χρόνια.

Για όλους αυτούς τους λόγους αποφασίσαμε να βρεθούμε στο πλευρό του Δημάρχου Ήλιδας εν όψει των εκλογών του Μαΐου και να συγκροτήσουμε το ψηφοδέλτιο ΝΙΚΗΣ του συνδυασμού ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ, στην Τ.Κ. Αυγείου».


Πηγή