Ο αθλητικός κόσμος στο πλευρό του μικρού Χρήστου! – Το κύμα στήριξης μεγαλώνει και επεκτείνεται πανελλαδικά


Πανελλήνια συγκίνηση έχει προκαλέσει η περιπέτεια υγείας του νεαρού Χρήστου Κωστόπουλου, γιου του ποδοσφαιριστή του Ηλειακού Λεχαινών, Παναγιώτη και της Εριέτης Μητροπούλου..

Ο 7χρονος Χρήστος από τη Γαστούνη νόσησε το 2014 με ραβδομυοσάρκωμα οφθαλμικού κόγχου.

Σε αυτά τα 5 χρόνια, ο μικρός μας ήρωας στέκεται με σθένος απέναντι στο θηρίο και ας έχει υποτροπιάσει τρεις φορές και έχει κάνει τρία χειρουργεία και δεκάδες χημειοθεραπείες!

Δυστυχώς για τέταρτη φορά θα πρέπει να ανέβει μια ακόμη ανηφόρα, καθώς υποτροπίασε (υπάρχουν και άλλες εστίες) για τέταρτη φορά και θα χρειαστεί εκ νέου να χειρουργηθεί, λίγο μετά το Πάσχα.

Η οικογένεια μετά από τόσα χρόνια ταλαιπωρίας και εξόδων στην Αθήνα, αδυνατεί να το καλύψει.

Όσο υπάρχουν άνθρωποι όμως με ευαισθησίες, τόσο θα υπάρχει και ελπίδα για τον Χρήστο και για όλα τα παιδάκια που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα, γι’ αυτό και τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται μια μεγάλη κινητοποίηση από τον αθλητικό κόσμο, όχι μόνο του Νομού αλλά και από τις μεγαλύτερες αθλητικές προσωπικότητες και ομάδες της χώρας, που βρίσκονται στο πλευρό του Χρήστου Κωστόπουλου και των γονιών του με σκοπό ο νεαρός να βγει για άλλη μια φορά νικητής από τη νέα δύσκολη μάχη που δίνει.

Ήδη, από την πρώτη – πρώτη στιγμή το «Δίνουμε Αγάπη, Δίνουμε Ζωή» βρίσκεται κοντά στον μικρό φίλαθλο του Ολυμπιακού που έχει κερδίσει άπαντες με το χαμόγελό του, έχοντας στα σκαριά διάφορες δράσεις ενίσχυσης όπως αιμοδοσίες κλπ ενώ αρκετές ομάδες του τοπικού ποδοσφαίρου του Νομού συγκεντρώνουν χρήματα για να τα δώσουν στην οικογένεια Κωστόπουλου.

Η μεγάλη μάχη που δίνει όμως ο Χρήστος Κωστόπουλος έχει ευαισθητοποιήσει και τους μεγαλύτερους οργανισμούς και αθλητές της Ελλάδας αφού ήδη το «Charity Idols» έχει ξεκινήσει εκστρατεία ενίσχυσης στην οποία ήδη έχουν ανταποκριθεί θετικά ο Βασίλης Τοροσίδης με μια φανέλα υπογεγραμμένη από όλους τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ο κεντρικός αμυντικός των ερυθρόλευκων Γιάγκος Βούκοβιτς με μια φορεμένη δική του, όπως και ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης και ο μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου Ντιέγκο Μπίσεσβαρ με τον ίδιο τρόπο ενώ συνεχώς προστίθενται και άλλοι!

Θα πρέπει στο σημείο αυτό, να τονιστεί και η βοήθεια του γνωστού μάνατζερ Τάσου Παπαδόπουλου που έλκει την καταγωγή του από την Ηλεία, στην προσπάθεια προσέλκυσης όλο και περισσότερων αθλητικών προσωπικοτήτων σε αυτή την προσπάθεια.

Τουρνουά συμπαράστασης
από τις ακαδημίες της Ηλείας

Στην έκκληση για βοήθεια της οικογένειας του 7χρονου Χρήστου Κωστόπουλου, ανταποκρίθηκαν και οι Ακαδημίες ποδοσφαίρου της Ηλείας, οι οποίες διοργανώνουν τουρνουά συμπαράστασης το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Μαΐου, στο γήπεδο της Γαστούνης.

Σε αυτό θα λάβουν μέρος τα τμήματα υποδομής των Πανηλειακού, ΠΑΟ Βάρδας, Νίκης Τραγανού, Αστέρα Αμαλιάδας,Ξενοφώντας Κρεστένων, Ολυμπιακού Σαβαλίων, Δάφνης Ανδραβίδας, Αιόλου Πύργου, Πριγκίπων Λεχαινών, Σείριου, Ολυμπιακού Πειραιώς Πύργου, Ολυμπιάδας Γουμέρου, Κενταύρου Ωλένης, Αχιλλέα Νεοχωρίου, Αρίωνα Γαστούνης, Λεόντων Αμαλιάδας, Ολυμπιακού Αμαλιάδας, ΑΕΚ Κ.Ρ.Κ.

Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν
τον μικρό, μπορούν
να το κάνουν στον λογαριασμό:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ GR0501103280000032800120928
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΡΙΕΤΗ
Τηλ. γονιών. 6984042909 Παναγιώτης Κωστόπουλος


Πηγή