Ο Δημήτριος Παπαδόπουλος υποψήφιος στην Κοινότητα Λακκόπετρας με τον Σπύρο Μυλωνά


Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος είναι γιος του Γεωργίου και της Ευθυμίας, γεννήθηκε το 1974 στην Πάτρα, είναι απόφοιτος Λυκείου, εργάζεται και κατοικεί στην Λακκόπετρα, είναι παντρεμένος με την Μαρία Γαρυφαλάκη, είναι πατέρας δύο παιδιών, ασχολείται επαγγελματικά με την παραγωγή και εμπορία μελιού και μελισσοκομικών προϊόντων, αλλά και σαν ελαιοχρωματιστής.

Ο Δημήτρης είναι παιδί μιας οικογένειας με αρχές και αξίες, οι γονείς του άνθρωποι του μόχθου και της προσφοράς εργάστηκαν σκληρά για να τα καταφέρουν. Ο ίδιος έχει μάθει να αγωνίζεται σκληρά για να τα καταφέρει.

Είναι πνεύμα ανήσυχο και δραστήριο, πιστεύει στην συλλογική δράση και στο ομαδικό παιχνίδι, στην Λακκόπετρα δραστηριοποιήθηκε συνειδητά, νοιάζεται για το χωριό και τις υποθέσεις του, τον πληγώνει η εικόνα που παρουσιάζει τόσο η Λακκόπετρα, όσο και ο Δήμος μας.

Πεποίθηση του είναι ότι μας αξίζει μια καλύτερη Δυτική Αχαΐα και υποχρέωση μας είναι να την διεκδικήσουμε. Η υποψηφιότητά του σαν στόχο έχει να συμβάλει ενεργά και αποφασιστικά στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει με επικεφαλής τον Σπύρο Μυλωνά για την αναγέννηση της Δυτικής Αχαΐας.

Ο ίδιος για την απόφαση του να είναι υποψήφιος δηλώνει:

«Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, αποφάσισα να συμπορευτώ με τον Σπύρο Μυλωνά και το συνδυασμό «Όραμα για την Δυτική Αχαΐα» και να κατέλθω ως υποψήφιος σύμβουλος στην Τοπική Κοινότητα Λακκόπετρας. Θεωρώ ότι η υποψηφιότητα του διασφαλίζει όλες εκείνες τις προϋποθέσεις που θα δώσουν «αέρα» ανάπτυξης στο Δήμο μας και συγκεντρώνει στους κόλπους της σημαντικές προσωπικότητες απ’ όλους τους πολιτικούς και κοινωνικούς χώρους. Τα τελευταία χρόνια στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας, είδαμε πρακτικές οι οποίες δε συνάδουν με ένα Δήμο που καλείται να προσφέρει απλόχερα στους πολίτες, χωρίς προσκόμματα, εμπάθειες και διαχωρισμούς».

Ο Σπύρος Μυλωνάς μιλώντας για την υποψηφιότητα του Δημήτρη Παπαδόπουλου είπε:

«Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, θα πρέπει τα έργα και οι παρεμβάσεις του δήμου σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας των δημοτών, να ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους, να είναι προς όφελος όλων των πολιτών, σε κάθε Δημοτική Ενότητα και Τοπική Κοινότητα, σε κάθε άκρη του Δήμου.

Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη στην παράταξη μας, έναν νέο άνθρωπο, με όραμα και στόχους, συμπορευόμαστε μαζί για να διεκδικήσουμε όσα μας αξίζουν κι απαιτούμε όσα έχει ανάγκη ο Δήμος μας, όσα έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Για ένα Δήμο πρότυπο, ένα Δήμο που μας αξίζει, ένα Δήμο για όλους μας !!!»

Δημήτρη Καλωσόρισες, Δύναμη και Κουράγιο, Καλό Αγώνα και Καλή μας Επιτυχία !!!


Πηγή