Ο Μιχάλης Μοσχονάς υποψήφιος με την «Δημοτική Συμπολιτεία» του Θεόφιλου Μιχαλάτου

Αν κάποιος με ρωτούσε πριν μερικά χρόνια αν θα έθετα υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές, η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι αυτό δεν θα συμβεί.

Eίμαστε όμως μικρός τόπος με γνωστούς ανθρώπους και κάποια στιγμή κατανοείς ότι δεν μπορείς να αρνείσαι, δίχως επιχειρήματα, την προσωπική σου εμπλοκή στην κοινωνία που ζεις και δραστηριοποιείσαι.

Με απογοήτευσε και με παρακίνησε ο καταγγελτικός λόγος, η απόρριψη όλης της προηγούμενης εμπειρίας στην αυτοδιοίκηση της Κεφαλονιάς, από την παρούσα δημοτική αρχή.

Με απογοήτευσε και με παρακίνησε η καλλιεργούμενη άποψη ότι υπάρχουν «μοναδικοί» άνθρωποι, «μοναδικές» σκέψεις, η παθογενής μονομέρεια της δημοτικής αρχής.

Χρειάζεται μια νέα «κοινωνική συμμαχία» που δεν θα απορρίπτει τις αντίθετες κινήσεις, τις διαφορετικές προτάσεις τις άλλες σκέψεις αλλά θα στοχεύει στη σύνθεση της διαφορετικότητας.

Πρέπει να υπάρξει μια νέα αρχή.

Πιστεύω ότι ο Θεόφιλος Μιχαλάτος είναι μια ικανή λύση για το μέλλον του Δήμου Αργοστολίου αλλά και άνθρωπος με τον οποίο θα μπορούσαμε να συνεννοηθούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις.

Θα είμαι υποψήφιος στη Δημοτική Ενότητα Λειβαθούς με τη Δημοτική Συμπολιτεία με υποψήφιο Δήμαρχο το Θεόφιλο Μιχαλάτο.

Κρίνω όμως ότι είναι απολύτως χρήσιμο να κάνω γνωστό από την αρχή ότι κατανοώ εκείνους που δεν θα στηρίξουν την υποψηφιότητα μου και ευχαριστώ εκ προοιμίου εκείνους που κρίνουν ότι η παρουσία μου στο Δήμο θα είναι χρήσιμη.

Μιχαήλ Θ. Μοσχονάς

Δικηγόρος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Στη Δημοτική Ενότητα Λειβαθούς

Με το συνδυασμό Δημοκρατική Συμπολιτεία

Με υποψήφιο Δήμαρχο το Θεόφιλο Μιχαλάτο


Πηγή