Ο στόχος του Ανδρέα Παπαδάκου για το Νοσοκομείο Αμαλιάδας – «Να λειτουργήσει με πληρότητα και σύγχρονες υποδομ […]

Ένας από τους στόχους του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου με την παράταξη του Γιάννη Λυμπέρη, κ. Ανδρέα Παπαδάκου είναι να αποκτήσει την παλαιά του αίγλη το νοσοκομείο της Αμαλιάδας το οποίο όπως ο ίδιος υποστήριξε και στην Λαϊκή Συνέλευση έχει απαξιωθεί και υποβαθμιστεί.

Ο Ανδρέας Παπαδάκος ξεκίνησε από τον Αμπελόκαμπο και από μικρό παιδί έφυγε μετανάστης στον Καναδά. Ανήσυχο πνεύμα, αναμετρήθηκε με δυσκολίες, σε ένα ξένο και απαιτητικό περιβάλλον, αλλά κατάφερε σε λίγα χρόνια να αποδείξει πως με την ευστροφία, με τις κατάλληλες επιλογές αλλά κυρίως με σκληρή και επίμονη δουλειά μπορείς να διακριθείς, να δημιουργήσεις, να φτάσεις στην επιτυχία.

Ένας άνθρωπος με βαθιά δημοκρατική συνείδηση, που παρά τη λαμπρή πορεία του στο εξωτερικό, διατήρησε στενό σύνδεσμο με τον τόπο του, κράτησε και τίμησε τις αξίες της κοινωνικής προσφοράς και της αλληλεγγύης.

Και τώρα είναι εδώ, στον Δήμο Ήλιδας για να προσφέρει.

Η δράση του Ανδρέα Παπαδάκου είναι πολύπλευρη αφού πέρα από τη βοήθεια που παρέχει στους συνανθρώπους του, έχει προσφέρει τα μέγιστα σε δομές του δήμου όπως το νοσοκομείο.

Ο κ Ανδρέας Παπαδάκος δήλωσε μεταξύ άλλων «στην είσοδό του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, υπάρχει μια πλακέτα που αναφέρει πως οι ΑΧΕΠΑΝΣ το υλοποίησαν. Πρόκειται για μια ομάδα ομογενών που δημιούργησαν τον σύλλογο στην Τζώρτζια και από τα 8 ιδρυτικά μέλη οι 5 ήταν Ηλείοι. Εμείς θα βρούμε ποιοι ήταν αυτοί οι άνθρωποι θα τους τιμήσουμε και παράλληλα θα υλοποιήσουμε μια εκδήλωση όπου τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα πάνε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας,. Αυτή είναι μια πρώτη κίνηση από τις πολλές που θα κάνουμε με την ομογένεια της οποίας είμαι μέλος και διατηρώ στενές σχέσεις με όλους τους συλλόγους.

Το Νοσοκομείο, που στήθηκε χάρη στην προσφορά των ομογενών από την Αμερική, που μετά από τόσα χρόνια ανεκτίμητων υπηρεσιών στον τόπο, παρακολουθούμε με αγωνία να απαξιώνεται, να συρρικνώνεται και να υποβαθμίζεται, φιλοδοξούμε να το κάνουμε να λειτουργήσει με πληρότητα και σύγχρονες υποδομές, βάζοντας μπροστά καινοτόμες πρωτοβουλίες και συμπράξεις δημοσίου-δήμου, ώστε να αποκτήσει την προηγούμενη αίγλη του. Και θα το πετύχουμε με την στήριξη των δημοτών».


Πηγή