Πάτρα: Καταγγελία ανώνυμου φιλάθλου Παναχαϊκής για τα επεισόδια στους νέους

Αγανακτισμένος φίλαθλος (χωρίς όμως να αναφέρει τα στοιχεία του) σε κείμενο του προς το patrasevents.gr τονίζει τα εξής, για τα επεισόδια που έγιναν στον αγώνα της ομάδας Νέων της Παναχαϊκής, ρίχνοντας την ευθύνη μόνο στους οργανωμένους.

"Η ΠΑΕ και η ΠΓΕ εάν δεν μπορούν να λύσουν το μόνιμο πρόβλημα που λέγεται "οργανωμένοι" που κάνουν ό,τι θέλουν μες το γήπεδο, ας βρουν κάποιον άλλον να το κάνει για αυτούς (εταιρείες φύλαξης, δικηγόρο, εισαγγελέα κλπ).

Δεν γίνεται να κάνουν ο,τι θέλουν μες το γήπεδο. Ακόμη και αν οι αντίπαλοι είναι εριστικοί. Διότι δυστυχώς οι εκτός Πατρών πολίτες θα μιλούν για τη "φιλοξενία" που έτυχαν στην Πάτρα, δεν θα σταθούν στους οργανωμένους (διότι δεν ξέρουν και ποιοι είναι αφού πολλοί φορούσαν κουκούλες και μαντήλια στα πρόσωπα τους για να μην αναγνωρίζονται.

Προσωπικά, δεν ξέρω αν θα ξαναμπώ στο γήπεδο. Τίθεται θέμα ασφάλειας του καθενός αφού αν αντιμιλήσεις κιόλας στους οργανωμένους (ως έχων αντίθετη άποψη), σου ορμούν και σε εκφοβίζουν (αν δεν σε χτυπήσουν). Τρόπος εξυγίανσης υπάρχει (κάποια πολιτικός τη βρήκε τη λύση στη Μ. Βρετανία κάποτε)".

Η φωτογραφία εξωφύλλου είναι από τα επεισόδια…


Πηγή