Πάτρα: Με επιτυχία διεξήχθη η 10η Χορωδιακή Συνάντηση που οργάνωσε η Πολιτιστική Ένωση Εργαζομένων ΟΤΕ

Μεγάλη επιτυχία είχε η 10η Χορωδιακή Συνάντηση που οργάνωσε η Πολιτιστική Ένωση Εργαζομένων ΟΤΕ και το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Πάτρας-Αχαΐας, το Σάββατο 13 Απριλίου 2019, στο Συνεδριακό Κέντρο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα.

Οι χορωδίες που συμμετείχαν, ερμήνευσαν τραγούδια από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο και καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο που πλημύρισε την αίθουσα του συνεδριακού Κέντρου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν:

  • Μικτή Χορωδία ΟΤΕ Αθήνας.
  • Χορωδία Πολιτιστικής Λέσχης Προσωπικού ΟΤΕ Θεσσαλονίκης.
  • Χορωδία Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων & Συνταξιούχων ΟΤΕ Ν. Ιωαννίνων.
  • Χορωδία Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων & Συνταξιούχων ΟΤΕ Κέρκυρας.
  • Μικτή Χορωδία Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ Πάτρας-Αχαΐας.
  • Τμήμα Ελεύθερης Έκφρασης Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Πάτρας.

Η βραδιά έκλεισε με ένα υπέροχο γλέντι στο «Αρχοντικό της Ευτυχίας" με μουσική από την κομπανία του Πολιτιστικού Κέντρου και πολύ χορό.

Πάτρα: Με επιτυχία διεξήχθη η 10η Χορωδιακή Συνάντηση που οργάνωσε η Πολιτιστική Ένωση Εργαζομένων ΟΤΕ Πάτρα: Με επιτυχία διεξήχθη η 10η Χορωδιακή Συνάντηση που οργάνωσε η Πολιτιστική Ένωση Εργαζομένων ΟΤΕ Πάτρα: Με επιτυχία διεξήχθη η 10η Χορωδιακή Συνάντηση που οργάνωσε η Πολιτιστική Ένωση Εργαζομένων ΟΤΕ Πάτρα: Με επιτυχία διεξήχθη η 10η Χορωδιακή Συνάντηση που οργάνωσε η Πολιτιστική Ένωση Εργαζομένων ΟΤΕ Πάτρα: Με επιτυχία διεξήχθη η 10η Χορωδιακή Συνάντηση που οργάνωσε η Πολιτιστική Ένωση Εργαζομένων ΟΤΕ Πάτρα: Με επιτυχία διεξήχθη η 10η Χορωδιακή Συνάντηση που οργάνωσε η Πολιτιστική Ένωση Εργαζομένων ΟΤΕ


Πηγή