Περιοδεία Σπ. Σπύρου σε Αγ. Ματθαίο και Βουνιατάδες.

Εκλογές Περιοδεία Σπ. Σπύρου σε Αγ. Ματθαίο και Βουνιατάδες.

Την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για την θερμή υποδοχή που του επεφύλαξαν οι κάτοικοι του Αγίου Ματθαίου, των Βουνιατάδων και της ευρύτερης περιοχής, εξέφρασε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Σπύρος Σπύρου, ο οποίος επισκέφθηκε χθες τα χωριά αυτά συνοδευόμενος από συνεργάτες και υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού του «Ιόνιος Συμμαχία».

Ο κ. Σπύρου και τα μέλη του συνδυασμού του συνομίλησαν με πολλούς κατοίκους για τα θέματα που τους απασχολούν και αποκόμισαν έντονη απογοήτευση για την κατάσταση που επικρατεί τόσο στις περιοχές αυτές όσο και γενικότερα στο νησί. Οι κάτοικοι μίλησαν για εγκατάλειψη των υποδομών και για αδιαφορία, επισημαίνοντας ότι τα τελευταία χρόνια δεν υπάρχει πρόοδος στον τόπο μας αλλά οπισθοδρόμηση. Ένα ακόμη ζήτημα που τέθηκε και το οποίο ο κ. Σπύρου έχει αναδείξει πολλές φορές μέσα από το Περιφερειακό Συμβούλιο, είναι αυτό της προστασίας και της στήριξης του πρωτογενούς τομέα θέμα για το οποίο κάτοικοι έκαναν λόγο για πλήρη εγκατάλειψη. Πολλά ήταν επίσης τα παράπονα που εκφράστηκαν και από παρευρισκόμενους κατοίκους της Λευκίμμης που επεσήμαναν ιδιαίτερα την άθλια εικόνα του οδικού δικτύου με την οποία έρχονται αντιμέτωποι και φέτος οι πρώτοι επισκέπτες του νησιού μας με το που βγαίνουν απ’ το λιμάνι.
Οι συζητήσεις οι οποίες είχε ο κ. Σπύρου και οι συνεργάτες του με κατοίκους, έγιναν σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα, και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που χαρακτήρισαν ιδιαίτερα ελπιδοφόρο το γεγονός ότι στην παράταξή του συνδυάζει την συμμετοχή ανθρώπων με εμπειρία στην αυτοδιοίκηση αλλά και νέων ανθρώπων με δυναμική και θέληση για προσφορά στον τόπο.
Με τον Ο.Φ.Α.Μ.

Ο κ. Σπύρου και οι συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και με αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Ομίλου Φιλάθλων Αγίου Ματθαίου. Στη συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Ομίλου Σπ. Κουρής έκανε εκτενή ενημέρωση για την κατάσταση και τις ελλείψεις των αθλητικών υποδομών. Όπως επισημάνθηκε, παρά τις πολλές υποσχέσεις ότι τα οξυμένα προβλήματα θα αντιμετωπιστούν, για ένα και πλέον χρόνο εισπράττουν αντί της επίλυσής τους, εμπαιγμό και αδιαφορία. Στις Βουνιατάδες, ο επικεφαλής και μέλη του συνδυασμού «Ιόνιος Συμμαχία» είχαν συνάντηση και με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κ. Σπίνουλα ο οποίος τους ενημέρωσε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το χωριό.

Ο κ. Σπύρου συνοδευόταν από τους υποψηφίους Αρμενιάκο Νικόλαο, Βλαχόπουλο Άγγελο, Ιωάννου Σπυρίδων, Καρδακάρη Ολυμπία, Μίτσουλη Σπυρίδων καθώς και από φίλους του συνδυασμού. Οι περιοδείες του κ. Σπύρου θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα με εντατικούς ρυθμούς στα πλαίσια του ανοικτού και ειλικρινούς διαλόγου που έχει με τους πολίτες οι οποίοι έχουν πρωταρχικό ρόλο στην διαμόρφωση των θέσεων του συνδυασμού του οποίου ηγείται.


Πηγή