Ρουκέτες Παναγή Κοκκόλη ενάντια στην Δημοτική Αρχή Παρίση – Ντρέπομαι για λογαριασμό τους !

Ως γνωστόν , ο Δημοτικός Σύμβουλος με την «Ισχυρή Κεφαλονιά» του Αλέξανδρου Παρίση Παναγής Κοκκόλης έχει εκφράσει εδώ και καιρό τη συμπόρευσή του με την παράταξη «Ανοιχτοί Ορίζοντες» του Στέλιου Σπαθή, κόντρα στον επίσημη υποψήφιο του Μεγάρου Μιχάλη Γάκη.

Πρόσφατα , κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης του κ. Σπαθή στο Φισκάρδο όχι μόνο έδωσε το παρών , αλλά ανέγνωσε στο κοινό ένα κείμενο που προκάλεσε αίσθηση.

Μεταξύ άλλων ο κ. Κοκκόλης, σχολιάζοντας την πολιτική απραξία Παρίση για την Έρισο , ζήτησε πολλές φορές συγνώμη κατηγορώντας τη Δημοτική Αρχή ότι εγκατέλειψε τη βόρεια Κεφαλονιά και ότι ποτέ δεν έλαβε υπόψιν τις προτάσεις του για την επίλυση ζητημάτων της περιοχής.

«Παρακαλούσα να μου εγκρίνουν κάποια μικρά κονδύλια για την Έρισο, για να φτιάξουμε λίγο την καθημερινότητα του πολίτη και τα κονδύλια αυτά χάνονταν στον δρόμο. Ποτέ δεν με άφησαν και δεν ήθελα να μπω στην σκληρή τους ομάδα, ποτέ δεν με αντιμετώπισαν όπως θα έπρεπε. Η Δημοτική Αρχή Παρίση απέτυχε στην Έρισο και είμαι και εγώ ένα κομμάτι της» υποστήριξε ο κ. Κοκκόλης και συνέχισε το άγριο κάρφωμα στη Δημοτική αρχή αναφέροντας «Ντρέπομαι για λογαριασμό τους και ζητώ συγνώμη από τους συμπολίτες μου για αυτά που δεν τους προσφέραμε εδώ και πέντε χρόνια. Ξέρω ότι θα δεχθώ πόλεμο από εδώ και στο εξής, αλλά πήρα την απόφασή μου. Θα συνταχθώ με τον Στέλιο Σπαθή και καλώ όλους εσάς να με… μαυρίσετε και να με στείλετε σπίτι μου αν πιστεύετε ότι είμαι υπεύθυνος για τα χάλια της Ερίσου. Καλύτερα να αποτύχω όντας με την σωστή ομάδα, παρά να με θεωρούν επιτυχημένο όντας στην… αποτυχημένη ομάδα»

Είπατε τίποτε ;

Όπως αντιλαμβανόμαστε, άνοιξαν ήδη στόματα και έπεται συναρπαστική συνέχεια!

Η διαχείριση της περιφέρειας της Κεφαλονιάς είναι ταυτόσημη με την αποτυχία και έχει ονοματεπώνυμο το οποίο δεν είναι άλλο από Αλέξανδρος Παρίσης.

Το παραπάνω συμπέρασμα δεν είναι ούτε αντιπολίτευση , ούτε προεκλογική επίθεση, είναι μια αποτυχία που ομολογείται από την ίδια τη συμπολίτευση Παρίση το… μπετόν αρμέ.. που ως φαίνεται, δεν είναι και τόσο μπετόν αρμέ.

Η εγκατάλειψη φυσικά δεν περιορίζεται στην Έρισο αλλά εκτείνεται σε κάθε γωνιά του νησιού, συμπεριλαμβανομένης της Λειβαθούς και του Ελειού.

Ο Παρίσης όμως δεν χαμπαριάζει.

Έχει το θράσος να ζητά την ψήφο των πολιτών αυτών των περιοχών για να συνεχίσει την καταστροφική του απραξία!

ΥΓ : Υπενθυμίζεται ότι ανοιχτά έχει διαφοροποιηθεί και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γεράσιμος Αλυσανδράτος , ο οποίος στηρίζει με δημόσια παρέμβαση Σπαθή ! (δείτε εδώ)


Πηγή