«Σαν άλλοι… Ερντογάν θέλουν να μετατρέψουν τον Λαδόπουλο σε… παλάτι τους!»

Απασφάλισε και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση ο υποψήφιος Δήμαρχος της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ» Νίκος Νικολόπουλος κατά του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα και του δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη.

Αφορμή αποτέλεσε η σπουδή τους, έναν μόλις μήνα προ των εκλογών, να λάβουν απόφαση από το Περιφερειακό Συμβούλιο, μετατροπής του «Λαδόπουλου» σε… κυβερνείο!
Χαρακτηριστικά, είπε ο Νίκος Νικολόπουλος:

«Με όνειρα… εαρινής νυκτός πορεύονται προς τις κάλπες Κατσιφάρας και Πελετίδης. Ζήλωσαν δόξα… Ερντογάν και θέλουν να φτιάξουν… παλάτι στην Πάτρα για να συγκατοικήσουν. Λογαριάζουν, όμως, χωρίς την βούληση του Πατραϊκού λαού στις 26 Μαΐου».

Ακολούθως, αναρωτήθηκε ο επικεφαλής της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ»:

«Τι τρεμούρα είναι αυτή; Γιατί βιάζονται, λίγο πριν τις εκλογές, ν’ αποφασίσουν στο Περιφερειακό Συμβούλιο την μετατροπή του «Λαδόπουλου» σε Διοικητήριο;

Γιατί θέλουν να δεσμευθεί η επόμενη Δημοτική Αρχή με μία απόφαση στο τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο, για μία αντιπαραγωγική επένδυση;

Τώρα το μόνο που θα πρέπει να μας νοιάζει είναι η αξιοποίηση ακινήτων με ένα και μοναδικό σκοπό, να προσθέσουμε στον τοπικό πλούτο και να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.

Ας αξιοποιηθούν πρώτα τα ήδη υπάρχοντα δημόσια κτίρια, που πολλά εξ αυτών παραμένουν αναξιοποίητα και μετά ας δημιουργήσουμε καινούργια.

Άλλωστε, ακόμη δεν έχουμε δει τις μελέτες που έχουν γίνει και έχουν πληρωθεί.

Η απόφαση Κατσιφάρα μας θυμίζει την απόφαση Φούρα στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο για το εργοστάσιο απορριμμάτων που ήταν και η ταφόπλακά του. Ίσως το ίδιο συμβεί και με την συγκεκριμένη σύμπλευση Κατσιφάρα με Πελετίδη, καθώς «λύτρα» για αυτή την ανίερη συμμαχία είναι η διατήρηση της καρέκλας».

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ!

Στη συνέχεια ο Νίκος Νικολόπουλος κατέκρινε την πρόσφατη απόφαση του φορέα να δαπανηθούν 5,5 εκατ. ευρώ για βελτιώσεις της Πατρών-Πύργου, τη στιγμή που όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσουν τα έργα της καθολικής ανακατασκευής του δρόμου, από την Κυβέρνηση!

Σε ιδιαίτερα οξύ ύφος ο υποψήφιος Δήμαρχος της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ» είπε:

«Ποιος κονομάει Απόστολε; Ποιανού τα προεκλογικά έξοδα πληρώνει ο Ελληνικός λαός»;

Στο μεταξύ, στις 3 μετά το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Νίκος Νικολόπουλος, στελέχη και φίλοι της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ» θα βρίσκονται έξω από την Περιφέρεια, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου και θ’ απαιτήσουν να ματαιωθεί η συμφωνία Κατσιφάρα-Πελετίδη για το «Λαδόπουλο» που βλάπτει τα συμφέροντα της πόλης.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΑΒΒΕΤΑ «ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΑΝΙΑ» ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ

Ας σημειωθεί ότι έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από πολιτιστικούς φορείς της Πάτρας η πρωτοποριακή πρόταση του Δημοσθένη Δαββέτα, καθηγητή Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης, συγγραφέα, εικαστικού και υποψήφιου Ευρωβουλευτή με την Ένωση Κεντρώων και φίλου του Νίκου Νικολόπουλου, που αφορά στην ίδρυση και δημιουργία μια Μεσογειακής Πολιτιστικής Ένωσης, με αφετηρία και έδρα την Πάτρα. Σκοπός της Ένωσης είναι η εδραίωση των αρχών και αξιών που δημιούργησαν τον σημερινό Μεσογειακό Πολιτισμό και ταυτόχρονα η ανάδειξη και διάδοση του σε όλους τους λαούς. Η πρόταση αυτή έρχεται ως συνέχεια της δημόσιας πρότασης του Γάλλου Προέδρου Νικολά Σαρκοζί για την οικονομική μεσογειακή ένωση.

Η πρόταση φυσικά υιοθετήθηκε από το Νίκο Νικολόπουλο και θα υλοποιηθεί όταν αναλάβει την Δημοτική Αρχή της Πάτρας.

ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΛΑ Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ!

Εξάλλου, το Σαββατοκύριακο, ο Νίκος Νικολόπουλος κατέγραψε ένα ακόμη ρεκόρ περιοδειών, επαφών και παραστάσεων, αποδεικνύοντας την σφοδρή του επιθυμία ν’ αναλάβει τα ηνία της Πάτρας και να την μεταμορφώσει σε μια σύγχρονη μεγαλούπολη.

Το πρωί του Σαββάτου επισκέφθηκε τα ιδρύματα Άσυλο Ανιάτων, Κωνσταντοπούλειο Ευγηρείο, Κιβωτός της Αγάπης, ενώ μίλησε σε συγκεντρώσεις σε Κρήνη και Δεμένικα.
Το βράδυ της ιδίας ημέρας παρακολούθησε την ακολουθία του Θείου Πάθους στην νεόδμητη Ευαγγελική Εκκλησία, με την συνοδεία της Πολυφωνικής.

Την Κυριακή παρέστη στις εκδηλώσεις εις μνήμη του ιερέως Γεωργίου που σφαγιάστηκε ανήμερα των Βαΐων από τους Τούρκους. Ακολούθως, μίλησε σε ογκώσεις συγκεντρώσεις στο Μπεγουλάκι, τα Ταμπάχανα και τον Ψαθόπυργο.

Σήμερα το πρωί ο αεικίνητος Νίκος Νικολόπουλος θα επισκεφθεί το ίδρυμα της «Αγίας Σκέπης», ενώ στις 10:45 το πρωί θα παραχωρήσει συνέντευξη για τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες και θα είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικός, έχοντας στο πλευρό του τον πρώην Πρόεδρο της Αθλητικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας και της διοίκησης του ΠΕΑΚ Χρήστο Τσαρτσόλια!

Θέμα: Έκτακτη συνέντευξη τύπου για τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες
Προς Πολιτικούς και Αθλητικούς Συντάκτες

Την Μ. Δευτέρα, στις 10:45 π.μ., ο ανεξάρτητος βουλευτής και υποψήφιος δήμαρχος της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ» Νίκος Νικολόπουλος, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα γραφεία της Ένωσης Συντακτών Πελοποννήσου, Ηπείρου και Νήσων (Ε.Σ.Η.Ε.Π.Η.Ν.) και θ’ αναφερθεί στην προετοιμασία της διοργάνωσης των 2ων Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων.

Ο Νίκος Νικολόπουλος θα προχωρήσει σε αποκαλύψεις και θα θέσει καυτά ερωτήματα προς την Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων, έχοντας στο πλευρό του τον πρώην Πρόεδρο της Αθλητικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας και πρώην διοικητικό στέλεχος του ΠΕΑΚ Χρήστο Τσαρτσόλια.

Παρακαλούμε να ανταποκριθείτε στην πρόσκληση λόγω της κρισιμότητας του θέματος.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.

  • Δημοσιεύτηκε:

    22 Απριλίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία