Στο πλευρό του Γ. Αργυρόπουλου η εκπαιδευιτκός Ελένη Γκαραγκούνη

Με μια νέα δυναμική γυναικεία υποψηφιότητα πλαισιώθηκε η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «Όραμα Δημιουργίας». Η εκπαιδευτικός Ελένη Γκαραγκούνη τάχθηκε στο πλευρό του Γιάννη Αργυρόπουλου και θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Πύργου.

Στο πλευρό του Γ. Αργυρόπουλου η εκπαιδευτικός Ελένη Γκαραγκούνη.

Γεννήθηκα στα Γιαννιτσά. Διαμένω στον Πύργο Νομού Ηλείας τα τελευταία 15 χρόνια και έχω τρία παιδιά.

Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Βρεφονηπιοκομίας του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης. Έχω εργαστεί σε παιδικούς σταθμούς, ως καθηγήτρια σε Ε.Π.Α.Λ. και ως εκπαιδεύτρια ενηλίκων σε Δ.Ι.Ε.Κ. Συνέχισα τις σπουδές μου στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Πάτρας και ολοκλήρωσα τις σπουδές μου με το μεταπτυχιακό δίπλωμα εκπαίδευσης στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου με ειδίκευση στην Ηγεσία της Εκπαίδευσης.

Τα τελευταία 6 χρόνια είμαι προϊσταμένη στο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Φιλοθέης Πύργου και φέτος εκλέχτηκα ταμίας στον Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Περιφερειών Πύργου.

Μέσα από την διαδρομή αυτή καλλιέργησα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, τα οποία θεωρώ ότι έχουν εφαρμογή, πέραν από τον επαγγελματικό χώρο, σε κάθε τομέα της ζωής και αποτελούν εχέγγυα για κοινωνική και πολιτική δραστηριοποίηση και γενικότερη ενασχόληση με τα κοινά.

Ιδιαίτερα η δραστηριοποίησή μου στον τομέα της εκπαίδευσης και της κατάρτισης ήταν μια επιλογή με επίκεντρο τον άνθρωπο και μεγαλύτερο κέρδος την ικανοποίηση να παρακολουθώ την εξέλιξη των μαθητών που μου εμπιστεύτηκαν τα πρώτα βήματα και όνειρά τους.

Αποφάσισα να συμμετάσχω στον συνδυασμό Όραμα Δημιουργίας με τον Γιάννη Αργυρόπουλο, καθώς μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για έναν Δήμο πρότυπο αλληλεγγύης και δίκαιης ανάπτυξης.


Πηγή