Τάσος Βερρόπουλος : «Θέλω να γίνει ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας το «στολίδι» της Δυτικής Ελλάδας»

Τις σκέψεις και το όραμα του για τη Δυτική Αχαΐα ανέπτυξε σε συνέντευξη του ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το Σπύρο Μύλώνα , Τάσος Βερρόπουλος. Παράλληλα μίλησε και τα προβλήματα της περιοχής.

Ποιοι λόγοι σας ώθησαν να είστε υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου;

Δεν σας κρύβω ότι η λήψη της απόφασης αυτής ήρθε έπειτα από σοβαρή σκέψη και προβληματισμό, μιας και γενικότερα η πολιτική στις μέρες μας έχει απαξιωθεί. Από την άλλη όμως βλέπω πως ο Δήμος που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε, ζούμε και εργαζόμαστε δεν έχει την εικόνα που πραγματικά θα θέλαμε.

Έχοντας πλήρη συνείδηση των προβλημάτων και των ιδιαιτεροτήτων αυτού του τόπου και γνωρίζοντας, όπως και εσείς, όλα αυτά που μας έφεραν πίσω, πιστεύω πως, με ενδιαφέρον, εντιμότητα και ικανότητα μπορούμε τουλάχιστον να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την ποιότητα ζωής μας. Να αναβαθμίσουμε ακόμα περισσότερο τη ζωή των κατοίκων του Δήμου.

Να έρθουμε κοντά στα καθημερινά προβλήματα των κατοίκων. Έτσι, αποφάσισα να συμμετέχω στις εκλογές. Θέλω να δουλέψω για να λυθούν χρόνια προβλήματα και στη συνέχεια μέσα από ιδέες και προσπάθεια να γίνει ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας το «στολίδι» της Δυτικής Ελλάδας !

Γιατί επιλέξατε τον συνδυασμό «Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα» του Σπύρου Μυλωνά;

Εμπιστεύομαι τον Σπύρο Μυλωνά. Η επαγγελματική του διαδρομή του μέχρι σήμερα, το ήθος και η αγάπη που τρέφει για τον τόπο του δείχνουν ένα πρόσωπο ικανό και κατάλληλο να διοικήσει. Χρειαζόμαστε ένα δήμαρχο με γνώσεις, με αρχές και όραμα, εάν θέλουμε πραγματικά να αναπτυχθεί η Δυτική Αχαΐα και να ανοίξουν νέοι δρόμοι για όλους! Ο νυν δήμαρχος δοκιμάστηκε και απέδειξε ότι πέρα από μια αξιοσημείωτη ρουσφετολογική πολιτική δεν έλυσε κανένα σημαντικό πρόβλημα. Συνεπώς θα ήταν λάθος να επιλέξω ένα συνδυασμό που δεν κατάφερε να κάνει τίποτα ουσιαστικό και αξιόλογο προς όφελος της κοινωνίας.

Γιατί να σας ψηφίσει κ. Βερρόπουλε ο δημότης της Δυτικής Αχαΐας;

Είμαι επαγγελματίας επί σειρά ετών. Έχω μάθει να δουλεύω και αυτό θα κάνω εάν οι συνδημότες μου με επιλέξουν να τους εκπροσωπήσω στο Δημοτικό Συμβούλιο. Γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα του Δήμου μου και θέλω να κάνω ό,τι μπορώ για να τα λύσω.

Πείτε μου ένα έργο που είναι για εσάς άμεσης προτεραιότητας…

Νομίζω ότι το πρώτο και βασικό πρόβλημα είναι η αγροτική οδοποιία. Γι αυτό πρωταρχικός μας στόχος είναι να φτιαχτούν οι αγροτικοί δρόμοι σε κάθε δημοτική κοινότητα. Είναι αδιανόητο να μην μπορούν οι αγρότες να πάνε στα χωράφια τους εξαιτίας κατεστραμμένων δρόμων. Υπάρχουν ημέρες του μήνα, όταν οι καιρικές συνθήκες είναι άσχημες, που χάνονται μεροκάματα επειδή δεν είναι δυνατή η διέλευση των οχημάτων. Η κατάσταση είναι απαράδεκτη και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί!


Πηγή