Τέσσερις νέους υποψήφιους παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας, Γιώργος Γεωργιόπουλος.


«Η μεγάλη δύναμή μας είναι οι άνθρωποι»

Τέσσερις νέους υποψήφιους με την παράταξη «Ολυμπία Νέα Αρχή» παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας κ. Γιώργος Γεωργιόπουλος.

Πρόκειται για τους

Δημήτρη Κούρβα ελεύθερο επαγγελματία απο το Στρέφι ,

Μαρίνο Μιχαλόπουλο αγρότη απο το Χελιδόνι,

Κώστα Παναγιωτακόπουλο αγρότη απο το Σρέφι

Μαρία Χριστοδουλοπούλου Ιδιωτική Υπάλληλο απο την Πέρσαινα.

Κατά την παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στο εκλογικό κέντο της παράταξης , ο υποψήφιος δήμαρχος σημείωσε: «Συνεχίζουμε με δυναμική, με γνώση, με αγάπη για τον τόπο μας, για να πετύχουμε το στόχο μας, για να κάνουμε μία νέα αρχή και να πάμε την Ολυμπία και τα χωριά μας μπροστά.

Να φύγουμε επιτέλους από αυτή την στασιμότητα και τον μαρασμό που έχει περιέλθει ο τόπο μας.

Σήμερα παρουσιάζουμε την τρίτη ομάδα υποψηφίων που μας κάνουν την τιμή να συστρατευθούν μαζί μας στον κοινό αυτό στόχο.

Παράλληλα, τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και τα τελευταία ονόματα που θα πλαισιώσουν το κεντρικό ψηφοδέλτιο, δίνοντας μεγαλύτερη ώθηση για την νικηφόρα πορεία της παράταξης μας στις εκλογές του Μαΐου».

Η μεγάλη δύναμή μας είναι οι άνθρωποι ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ Γεωργίοπουλος και τόνισε: «Οι υποψήφιοι του συνδυασμού μας είναι ενεργοί πολίτες, έτοιμοι να εργαστούν με όλες τους τις δυνάμεις – μέσα από συλλογικές και δημοκρατικές διαδικασίες – για την υλοποίηση του προγράμματός μας και την επίτευξη του μεγάλου μας στόχου για ένα Δήμο αντάξιο της ιστορίας και του ονόματος του».


Πηγή