Τιμητική διάκριση για τη χορωδία του 7ου δημοτικού σχολείου Ναυπάκτου

Η σχολική χορωδία του 7ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπάκτου που λειτουργεί υπό την αιγίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων συμμετείχε για πρώτη φορά στην 11η Διεθνή Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών που διεξήχθη στην Καρδίτσα από τις 28/03 έως τις 13/04/2019.

Στην συνάντηση συμμετείχαν συνολικά 67 σχολικές χορωδίες από όλες τις βαθμίδες της σχολικής εκπαίδευσης από όλη την χώρα και το εξωτερικό και διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας.

Η χορωδία μας πραγματοποίησε την εμφάνιση της στις 5 Απριλίου στο Μουζάκι Καρδίτσας και κατά γενική ομολογία κέρδισε τις εντυπώσεις παρά το γεγονός ότι την απαρτίζουν μαθητές Δημοτικού και λειτουργεί μόλις για δεύτερη χρονιά.Με χθεσινή επιστολή του ο καλλιτεχνικός Δ/ντής του Φεστιβάλ μας γνωστοποίησε ότι η χορωδία του Σχολείου μας απέσπασε τιμητική διάκριση και προκρίθηκε για να εκπροσωπήσει την πόλη και την χώρα μας σε φεστιβάλ που θα επιλέξουμε και θα διοργανωθούν το προσεχές διάστημα είτε στην Σερβία είτε στην Ιταλία.

Με αφορμή όλα τα παραπάνω επιθυμούμε ως Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων να ευχαριστήσουμε την μουσικό του Σχολείου μας κ. Πόλυ Τριανταφύλλου για την εργασία και προσπάθεια που κατέβαλλε πέραν των σχολικών υποχρεώσεων της καθώς και τον Δ/ντή του Σχολείου μας κ. Κωνσταντέλλο Γεώργιο για την υποστήριξη που μας παρείχε.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε του πρωταγωνιστές αυτής της επιτυχίας , τους μικρούς χορωδούς και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον και τέλος να ευχαριστήσουμε τους γονείς ,μέλη του Συλλόγου μας που συνέβαλλαν οικονομικά αλλά και πνευματικά για να στηριχθεί η ενέργεια αυτή.

Επιθυμία όλων των γονέων είναι η χορωδία να συμμετάσχει σε κάποιο από τα διεθνή φεστιβάλ που έχει κερδίσει την συμμετοχή της και ταυτόχρονα να προβάλλει την πόλη μας , την περιοχή μας και την χώρα μας. Για να γίνει αυτό όμως απαιτείται η οικονομική συνδρομή των τοπικών φορέων ,Δήμου Ναυπακτίας και Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος , προς τις οποίες θα κοινοποιήσουμε την παρούσα επιστολή ,με την οποία απευθύνουμε έκκληση για ευόδωση του αιτήματος μας.

Ευχόμαστε σε όλους Καλό Πάσχα και καλές γιορτές».

The post Τιμητική διάκριση για τη χορωδία του 7ου δημοτικού σχολείου Ναυπάκτου appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή