Το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ για την Μονάδα Τεχνητού Νεφρού στην Κεφαλονιά

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ: Κυβέρνηση –ΣΤ’ ΥΠΕ – Διοίκηση Νοσοκομείου εκτός από τη ΜΕΘ δε βρίσκουν απαραίτητη ούτε τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού.

Θα ησυχάσουν μόνο όταν διαλύσουν πλήρως τις δομές υγείας. Στόχος είναι η περαιτέρω ιδιωτικοποίηση της υγείας και ειδικά για τα νησιά μας όπου το κεφάλαιο καραδοκεί στο όνομα του ιατρικού τουρισμού να στήσει μπίζνες στην πλάτη του λαού.

Το ΕΚΚΙ καταγγέλλει τη δραματική κατάσταση που διαμορφώνεται στο ΓΝΝ Αργοστολίου μετά και από την παραίτηση γιατρών και νοσηλευτών της μονάδας Τεχνητού Νεφρού. Αυτό είναι λοιπόν το όραμα της «αριστερής» κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ για την υγεία του λαού .

Το ΕΚΚΙ σε συνέχεια των δράσεων και πρωτοβουλιών του για τα ζητήματα της υγείας και σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους συναδέλφους στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού καλεί όλα τα σωματεία ιδιωτικού και δημόσιου τομέα να συνεδριάσουν και να αποφασίσουν για μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση που οργανώνει το ΕΚΚΙ την Παρασκευή 11 π.μ. 19 Απρίλη στο νοσοκομείο Αργοστολίου όπου θα γίνει παρέμβαση και παράσταση διαμαρτυρίας στο γραφείο του διοικητή.

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΘΟ ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΟ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ.ΓΑΒΡΙΛΗΣ Γ.ΒΑΛΕΝΤΗΣ


Πηγή