Υποψήφιος με την Α.ΚΙ.Δ.Α. ο Κώστας Κουμούτσος


Υποψήφιος με την Α.ΚΙ.Δ.Α. είναι ο Κώστας Κουμούτσος.

Γεννήθηκε στην Κάτω Αχαΐα το 1970 , είναι παντρεμένος με την Μαστοράκη Ηλιάνα και έχουν δύο παιδιά τον Γιώργο και την Δέσποινα. Είναι κατά κύριο επάγγελμα αλιεργάτης. Στο παρελθόν έχει αναπτύξει έντονη συνδικαλιστική δράση και έχει διατελέσει Γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων στην εταιρεία Frigogglas. Τα τελευταία χρόνια ασκεί τα καθήκοντα του Γραμματέα στην Ένωση Προστασίας Φυσικού και Πολιτιστικού Περιβάλλοντος Κορινθιακού-Πατραϊκού «Ο ΝΗΡΕΑΣ».

Για την υποψηφιότητά του με την Α.ΚΙ.Δ.Α., δήλωσε «πέντε χρόνια τώρα η παράταξή μας με επικεφαλής τον Παναγιώτη Κουνάβη και με τις λιγοστές δυνάμεις της τήρησε τις προεκλογικές της δεσμεύσεις και ήταν κοντά στα προβλήματα και ΟΛΟΥΣ τους δημότες γιατί δεν αντιπολιτεύτηκε μόνο αλλά και πρότεινε. Γιατί είπε αλήθειες και τα πράγματα με το όνομά τους.

Φίλοι συνδημότες, για αυτούς τους λόγους και για το κοινωνικό της πρόγραμμα, θα είμαι εκ νέου υποψήφιος και σας ζητώ να στηρίξετε το ψηφοδέλτιο της ΑΚΙΔΑ. Γιατί ΕΜΕΙΣ και όχι μόνο ΕΓΩ μπορούμε να αλλάξουμε τον τόπο».


Πηγή