Υφυπουργός Εσωτερικών Γαλλίας: Η διάσωση της Παναγίας των Παρισίων δεν είναι δεδομένη

Υφυπουργός Εσωτερικών Γαλλίας: Η διάσωση της Παναγίας των Παρισίων δεν είναι δεδομένη

Η διάσωση του καθεδρικού ναού της Παναγίας των Παρισίων, που συνεχίζει να καταστρέφεται από την γιγαντιαία πυρκαγιά που μαίνεται από τις 20:00 το απόγευμα, ώρα Ελλάδας «δεν είναι δεδομένη» παρά την κινητοποίηση περίπου 400 πυροσβεστών και τη χρήση με18 πυροσβεστικές μάνικες , δήλωσε ο Γάλλος υφυπουργός Εσωτερικών Λοράν Νουνέζ.

«Οι πυροσβέστες προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά με 18 πυροσβεστικές μάνικες, από έξω αλλά και από μέσα, για να προσπαθήσουν να σώσουν αυτό το κτίριο, πράγμα που είναι προς το παρόν δεδομένο».

«Καθώς μιλάμε, η πυρκαγιά δεν έχει περιοριστεί», δήλωσε, σχεδόν τρεις ώρες μετά το ξέσπασμα της πυρκαγιάς.

«Δεν είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να σταματήσουμε την εξάπλωση στο βόρειο καμπαναριό. Αν αυτό καταρρεύσει, σας αφήσω να φανταστείτε την έκταση της ζημιάς», δήλωσε ο στρατηγός Ζαν Κλοντ Γκολε, διοικητής πυροσβεστικής του Παρισιού.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/360646-Yfypoyrgos-Esoterikon-Gallias-I-diasosi-tis-Panagias-ton-Parision-den-einai-dedomeni ΚΟΣΜΟΣ

The post Υφυπουργός Εσωτερικών Γαλλίας: Η διάσωση της Παναγίας των Παρισίων δεν είναι δεδομένη appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή