Όλα πάνε βάσει χρονοδιαγραμμάτων για το μεγάλο έργο της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων της Τριανταφυλλιάς – […]

Η πρώτη συνάντηση εργασίας ανάμεσα στον Δήμο Ήλιδας, την Εταιρεία Ειδικού Σκοπού «Διαχειριστική Απορριμμάτων Ηλείας» που συστήθηκε από την κοινοπραξία και τον ανεξάρτητο εξωτερικό ελεγκτή του έργου της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων Ηλείας στην Τριανταφυλλιά, πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου Ήλιδας κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου.

Αμέσως μετά την συνάντηση πραγματοποιήθηκε και η πρώτη επίσκεψη στο χώρο του έργου, προκειμένου όλοι να παρατηρήσουν την πρόοδο των εργασιών.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης αναλύθηκαν ζητήματα, όπως:

  1. Διευκρινήσεις για αρμοδιότητες, οργάνωση και αντικείμενο Ανεξάρτητου Ελεγκτή,
  2. Πρόγραμμα Κατασκευής – υποβολή, μορφή, ενημέρωση για διαδικασίες,
  3. Διαδικασία υποβολής και έγκρισης και μορφή μηνιαίων αναφορών,
  4. Λίστες παραληπτών για έγγραφα που συμπεριλαμβάνουν τον Ανεξάρτητο Ελεγκτή,
  5. Πρόοδος των εργασιών,
  6. Εργασίες (κατασκευαστικές, σχεδιασμός, αδειοδοτήσεις, σχέδια διαχείρισης κλπ) που αναμένονται εντός του επόμενου μήνα.

Στη συνάντηση παρέστησαν εκτός του Δημάρχου, μελών της δημοτικής αρχής και υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου Ήλιδας και του ΦοΔΣΑ Νομού Ηλείας οι κ.κ.: Ανεξάρτητος Ελεγκτής (Γ. Μαγκλάρας), Εκπρόσωποι της ΔΑΗ Α.Ε. (Δ. Γεωργόπουλος, υπολοίπων εταιρειών της εταιρείας ειδικού σκοπού και υπαλλήλων τους, κ.λπ.), Εκπρόσωπος ΥΜΕΠΠΕΡΑ (Π. Ευγενικός), Σύμβουλοι του έργου (Ε. Παπαγεωργίου, Δ. Χάρδας κ.λπ.) και πολλοί άλλοι.


Πηγή