Όταν «ακούμε» τη συνείδηση μας

Του Αντώνη Κουνάβη

(ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ)

Με όνομα βαρύ σαν ιστορία και με μια συμβολική αλλά άκρως ουσιαστική κίνηση, ο Φωκίων Ζαϊμης έδειξε ότι θεωρεί τον Νίκο Νικολόπουλο ως τον καταλληλότερο να ηγηθεί της πόλης μας τα επόμενα χρόνια και να την οδηγήσει σε μια αναγεννητική πορεία.

Ως γνωστόν, ο Φωκίων Ζαϊμης άνοιξε οικειοθελώς και με μεγάλη προθυμία την πόρτα του σπιτιού του στη «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ», δίνοντας της τη δυνατότητα σε μια ιδιαίτερα σημαντική βραδιά για την Ορθοδοξία να ψάλει τον Ακάθιστο Ύμνο στο εκκλησάκι της ιστορικής οικογένειας του.

Ωστόσο, επρόκειτο για κάτι παραπάνω από μια απλή και θερμή φιλοξενία. Ήταν μια κίνηση που υπαγορεύτηκε από αυτό που τού επιτάσσει η συνείδηση του για το καλό της πόλης.

Ταυτόχρονα, όμως, ήταν και μια στήριξη από ένα πρόσωπο με αναμφισβήτητες πολιτικές δυνατότητες και ικανότητες που έχει συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του Νεκτάριου Φαρμάκη για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το οποίο έχει την επίσημη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.

Επομένως, ήταν και ένα μήνυμα εκ μέρους του με πολλαπλούς αποδέκτες, ότι οι δημοτικές εκλογές, υπερβαίνουν χρίσματα και κομματικές στηρίξεις.

Πολιτικοί άνδρες όπως ο Φωκίων Ζαϊμης, που βάζουν υπεράνω όλων το κοινό όφελος, αυτό της αχαϊκής πρωτεύουσας, αξίζουν τη στήριξη μας στις κάλπες για την πρόοδο του νομού μας και θεωρούμε ότι με την εκλογή του στο Περιφερειακό Συμβούλιο θα συμβάλει τα μέγιστα στην προώθηση λύσεων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τόσο η Πάτρα όσο και η Αχαϊα.

Ως εκ τούτου, πορευόμαστε μαζί για μια καλύτερη πόλη, για μια καλύτερη περιφέρεια!

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.

  • Δημοσιεύτηκε:

    15 Απριλίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία