Football League: Σε μπελάδες η Παναχαϊκή – Ματς-τελικός με τον Ηρόδοτο στην Πάτρα

Από δύο παιχνίδια σημαδεύτηκε επί της ουσίας η 28η αγωνιστική της Football League, αυτό στα Χανιά και το άλλο στον Βόλο.

Ο Πλατανιάς επικράτησε με 4-3 της Παναχαϊκής εντός έδρας σε ένα γεμάτο και χορταστικό ματς από άποψη θεάματος, φάσεων και γκολ και διατηρήθηκε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, όμως, ακόμη δεν μπορεί να κοιμάται ήσυχος.

Κι αυτό γιατί ο Απόλλων Λάρισας πανηγύρισε μια τεράστια νίκη-ανατροπή στον Βόλο απέναντι στην ομώνυμη ομάδα με 3-1, γεγονός πως τον έφερε και πάλι στο -1 από την δυάδα και τα πάντα θα κριθούν στο μεταξύ τους ντέρμπι την ερχόμενη αγωνιστική στη Φιλιππούπολη.

Όσο για την ομάδα του Σάκη Τσιώλη η κατάσταση δυσκολεύει διότι βρίσκεται πλέον στην 8η θέση και με βάση τα υπόλοιπα αποτελέσματα οι διώκτες της έχουν πλησιάσει επικίνδυνα με αποτέλεσμα να χρειάζεται πάση θυσία την νίκη στο ερχόμενο ματς στην Αγυιά με τον Ηρόδοτο ώστε να διασφαλίσει μια και καλή την παρουσία της στην Superleague 2.

Νίκη-ανάσα για Ηρακλή, στα χαρτιά η Κέρκυρα

Μεγάλη νίκη πήρε ο Ηρακλής με τον Ζιαμπάρη στο 90+6′ στο Καυτατζόγλειο στο ματς με τα Τρίκαλα. Ο “Γηραιός” εκμεταλλεύθηκε την ισοπαλία του Καραϊσκάκη με τον ΑΟΧ Κισσαμικό (0-0) και τον έφτασε στους 39 βαθμούς, έχοντας πλέον βάσιμες ελπίδες για την Superleague 2.

Επιπλέον, όπως αναφέρει το matchnews, η Κέρκυρα δεν χρειάστηκε καν να αγωνιστεί με την Σπάρτη, καθώς πήρε το ματς 3-0 άνευ αγώνα λόγω αδυναμίας του συλλόγου της Λακωνίας να αγωνιστεί, όπως και ο Εργοτέλης με τον Αήττητο Σπάτων, ενώ τέλος ο Ηρόδοτος κέρδισε με 4-2 τον Αιγινιακό.

Football League: Σε μπελάδες η Παναχαϊκή - Ματς-τελικός με τον Ηρόδοτο στην Πάτρα

Οι δύο τελευταίες αγωνιστικές:

20η

Κισσαμικός 21/04 Δόξα Δράμας

Αιγινιακός 21/04 Κέρκυρα

Απόλ. Λάρισας 21/04 Πλατανιάς

Εργοτέλης 21/04 Καραϊσκάκης

Ηρακλής 21/04 Βόλος

Παναχαΐκή 21/04 Ηρόδοτος

Σπάρτη 21/04 Απόλ. Πόντου

Τρίκαλα 3-0 α.α. Αήτ. Σπάτων

30η

Κέρκυρα 05/05 Παναχαΐκή

Καραϊσκάκης 05/05 Τρίκαλα

Αιγινιακός 05/05 Σπάρτη

Απόλ. Πόντου 05/05 Κισσαμικός

Δόξα Δράμας 05/05 Εργοτέλης

Ηρόδοτος 05/05 Απόλ. Λάρισας

Πλατανιάς 05/05 Ηρακλής

Βόλος 3-0 α.α. Αήτ. Σπάτων


Πηγή