O Προμηθέας «πετάει» για το Eurocup

Μετά τον αγώνα με την Μπολόνια η… ατάκα που έμεινε ήταν «φέτος είμαστε η έκπληξη του BCL και του χρόνου θα είμαστε η έκπληξη του Eurocap»! Πλέον η διοργανώτρια αρχή προανήγγειλε συμμετοχή ελληνικής ομάδας για την επόμενη χρονιά στο Eurocap και αυτή είναι ο Προμηθέας.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος και το επιτελείο του έχουν αποδείξει ότι λειτουργούν βάσει σχεδίου και φυσικά το Eurocap δεν είναι παρά προθάλαμος της Ευρωλίγκας, εκεί όπου στοχεύει ο Προμηθέας Πατρών. Όχι σήμερα, όχι αύριο, αλλά σε βάθος τριετίας -δεν είναι δα και μια ζωή- ο κ. Λιόλιος θέλει να οδηγήσει μια ομάδα, η οποία πριν λίγα χρόνια δεν υπήρχε στον χάρτη, στα «ευρωπαϊκά σαλόνια».

Το αν θα παίξει ο Προμηθέας (που θα παίξει) στο Eurocap ΔΕΝ είναι το σημαντικότερο των γεγονότων. Το πιο σπουδαίο είναι πως χαράζει ανεξάρτητο δρόμο και θα τον περπατήσει με τρόπο που εκείνος ορίζει. Ή αλλιώς, δεν έχει λόγο να φιλήσει χεράκι, να προσκυνήσει στην αυλή, να ακολουθήσει τον δρόμο άλλων, που προτίμησαν να είναι Νενέκοι, αντί να γίνουν κυρίαρχοι (με τον παρά τους και την κυρά τους, που λέει ο λαός).

to10.gr


Πηγή