Αγιασμός και διάχυτη αισιοδοξία για διπλή νίκη της «Νέας Πάτρας»

Η ιστορία και το μέλλον της Πάτρας συνυπάρχουν στο παραδοσιακό κτίριο που βρίσκεται στο κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου και επελέγη για να λειτουργήσει ως εκλογικό κέντρο της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ».
Το βράδυ της Τρίτης έγινε αγιασμός και εγκαινιάσθηκε το επίκεντρο της προεκλογικής δράστης της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ» με την παρουσία πολλών εκατοντάδων συμπολιτών, που διατράνωσαν την πίστη τους ότι ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Νίκος Νικολόπουλος θα είναι ο αυριανός Δήμαρχος!
Το εντυπωσιακό είναι ότι στα εγκαίνια έδωσαν το παρόν τους συμπολίτες κάθε ηλικίας από όλη την κοινωνική διαστρωμάτωση και από όλους σχεδόν τους πολιτικούς χώρους, γεγονός που εξηγεί την πολυσυλλεκτικότητα του συνδυασμού –κάτι που φαίνεται και από τα ευρήματα όλων των δημοσκοπήσεων.
Ο Νίκος Νικολόπουλος κατά την διάρκεια της εκδήλωσης παρουσίασε όλους τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ» και ευχαρίστησε τις πολλές δεκάδες των εθελοντών, που δίνουν καθημερινό αγώνα για νικηφόρα αποτελέσματα στις εκλογές της 26ης Μαΐου και της 2ης Ιουνίου.
Ακολούθως ο υποψήφιος Δήμαρχος μίλησε στο ενθουσιώδες ακροατήριο και διατράνωσε την πίστη του ότι αυτός ο αγώνας θα κερδηθεί από τον Πατραϊκό λαό, που δεν θέλει κομματικούς κεχαγιάδες στο κεφάλι του και έχει την βούληση να πάει η Πάτρα μπροστά μόνο με το «κόμμα των Πατρινών»!

Αγιασμός και διάχυτη αισιοδοξία για διπλή νίκη της «Νέας Πάτρας»


Πηγή