Γρ. Αλεξόπουλος στην Παραλία: “Μόνο η δύναμη των πολλών μπορεί να τα αλλάξει όλα” (φωτο)

Στην περιοχή της Παραλίας Πατρών μίλησε χθες το βράδυ ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων σε μια μαζική εκδήλωση κατοίκων της περιοχής ενόψει των εκλογών της 26ης Μαΐου.

«Στέλνουμε όλοι μαζί το μήνυμα της νίκης που έρχεται και είναι νίκη όχι μιας παράταξης, όχι ενός κόμματος, όχι μιας κλειστής ομάδας, αλλά νίκη όλων των Πατρινών που θέλουν και μπορούν να πάρουν ξανά τη μοίρα της πόλης τους στα χέρια τους» τόνισε καταχειροκροτούμενος ο κ. Γρηγόρης Αλεξόπουλος.

«Είμαστε ένα κομμάτι από εσάς, ο συνδυασμός μας είναι ξεκάθαρα ένας αντικατοπτρισμός της κοινωνίας. Κανένας μηχανισμός δεν θα μας οδηγήσει στη νίκη, παρά μόνο η δύναμη της κοινωνίας όπως τη βλέπουμε καθημερινά μέσα από την αγάπη με την οποία μας περιβάλλετε, γιατί ο κόσμος έχει το δικό του αλάνθαστο κριτήριο. Ιδίως οι πολίτες των πρώην δήμων που συνενώθηκαν με την Πάτρα και ζουν στο φάσμα της εγκατάλειψης. Μαζί θα παλέψουμε για μια πόλη που δεν θα είναι δύο ταχυτήτων, αλλά θα αναπτύσσεται ισόρροπα από το ένα της άκρο μέχρι το άλλο. Μια πόλη ανθρώπινη, σύγχρονη, μια πόλη με δουλειές για τους Πατρινούς, με διεξόδους για τα παιδιά τους. Μια πόλη προορισμό για τον τουρισμό, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, τις επιστήμες. Από τις 2 Ιουνίου σηκώνουμε τα μανίκια και προχωράμε όλοι μαζί. Γιατί μόνο μέσα από τη συνεργασία έρχεται η δύναμη και μόνο η δύναμη των πολλών μπορεί να τα αλλάξει όλα».

Οι ομιλίες Αλεξόπουλου συνεχίζονται τη Δευτέρα 20 Μαΐου στις 21.00 στην Οβρυά με συγκέντρωση στο καφενείο Γιαννόπουλος.

Την Τρίτη 21 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική του ομιλία στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου στις 20.30 το βράδυ και με αυτή θα ολοκληρωθεί και θα κορυφωθεί ο κύκλος των ομιλιών του, ενώ θα ακολουθήσουν άλλες δράσεις ενημέρωσης και επικοινωνίας με τους πολίτες έως και την παραμονή της εκλογικής διαδικασίας.

Γρ. Αλεξόπουλος στην Παραλία: "Μόνο η δύναμη των πολλών μπορεί να τα αλλάξει όλα" (φωτο) Γρ. Αλεξόπουλος στην Παραλία: "Μόνο η δύναμη των πολλών μπορεί να τα αλλάξει όλα" (φωτο) Γρ. Αλεξόπουλος στην Παραλία: "Μόνο η δύναμη των πολλών μπορεί να τα αλλάξει όλα" (φωτο)


Πηγή