Γ.Λογοθέτης: “Δεν έχω άλλη επιλογή από το να είμαι ΠΑΡΩΝ”

Ξεκινώντας να γράψω αυτές τις γραμμές αισθάνομαι την ανάγκη πρώτα από όλα να ευχαριστήσω μέσα από την ψυχή μου τις συνδημότισσες και τους συνδημότες που με τίμησαν με την ψήφο τους στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου και με κατέταξαν στις υψηλότερες θέσεις του συνδυασμού «Με τους Πολίτες Μπροστά».

ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ, στον καθένα και στην καθεμία σας ξεχωριστά!

Ειδικά αν προσθέσω και τις δυο παραμέτρους που λειτούργησαν περιοριστικά, δηλαδή το γεγονός ότι ο συνδυασμός κατέλαβε την τρίτη θέση με ποσοστό 16,08% και ο ελάχιστος χρόνος προεκλογικού αγώνα που είχα στην διάθεση μου (το αποφάσισα τελευταία στιγμή), καθιστά αυτή την επιτυχία ακόμα μεγαλύτερη, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!

Η υψηλή θέση που κατέλαβα στο συνδυασμό, ελέω της απλής αναλογικής και λόγω της παραμέτρου ότι ο αμέσως επόμενος συνδυασμός από εμάς (του κ. Καραπανάγου) συγκέντρωσε ποσοστό κάτω του 10%, με αποτέλεσμα να μην καταλαμβάνει έδρα στους Αγ. Θεοδώρους, η έδρα αυτή χάνεται από το δικό μας συνδυασμό στο Λουτράκι και με την ποσόστωση εκλέγουμε 2 συμβούλους (αντί ενός) δημοτικούς συμβούλους στους Αγ. Θεοδώρους.

Συνεπώς, λόγω αυτής της εκλογικής «καραμπόλας», δεν μου επιτρέπεται να είμαι εκλεγμένο μέλος του δημοτικού συμβούλιου του συνδυασμού μας στο Λουτράκι από τον Σεπτέμβρη του 2019. Αυτό σε καμιά περίπτωση δεν μου αλλάζει ούτε την ικανοποίηση που νιώθω για την ατομική επίδοση, αλλά ούτε και την διάθεσή μου για προσφορά στους συνδημότες μου.

Εκ του αποτελέσματος δεν έχω άλλη επιλογή από το να είμαι ΠΑΡΩΝ και θα είμαι ΠΑΡΩΝ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ξεχωριστά τους καλούς μου φίλους και τις φίλες που πίστεψαν και αγωνιστήκαν για μένα, όπως επίσης και τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες από το καζίνο που με εμπιστεύτηκαν (αυτή τη φορά σε ένα άλλο μετερίζι) και με τίμησαν με την ψήφο τους.
Σε αυτούς δεν χρειάζεται να δηλώσω ότι θα είμαι παρών, αυτό είναι αυτονόητο και συμβαίνει τα τελευταία 23 χρόνια.

Εύχομαι ο Θεός να μας δίνει υγεία και φώτιση για να μπορούμε να ενεργούμε προς όφελος των πολλών και μόνο.

Τελειώνοντας θα ήθελα να συγχαρώ τους εκλεγέντες συνυποψήφιους μου της παράταξης «Με τους Πολίτες Μπροστά» και να τους ευχηθώ να έχουν μια γόνιμη θητεία και να αγωνιστούν με όλες τις δυνάμεις τους για τα συμφέροντα των συνδημοτών μας.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…..

Γιάννης Λογοθέτης