Διονύσιος Ροντογιάννης: Γιατί διαλέγω «δίαυλο» στις Δημοτικές Εκλογές

Δεν μπορείς να αλλάξεις το πως θα σε αντιμετωπίσουν οι άνθρωποι ή τι θα πουν για σένα. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αλλάξεις το πως αντιδράς εσύ σε αυτό.

Εμείς στο «δίαυλο» συμφωνήσαμε ότι ο τόπος που ζούμε, περνάμε το χρόνο μας, μεγαλώνουμε τα παιδιά μας, περπατάμε και αναπνέουμε χρειάζεται όραμα και έργα. Θα αγωνιστούμε συλλογικά για μια αυτοδιοίκηση που έχει ως όραμα την αναγέννηση του Δήμου μας καταθέτοντας νέες ιδέες, εργατικότητα και θετική ενέργεια. Η συμμετοχή μας στη Τοπική Αυτοδιοίκηση ξεπερνά κομματικές, ιδεολογικές και πολιτικές αγκυλώσεις ή προσωπικές φιλοδοξίες. Δεν είμαστε απέναντι σε κανέναν αλλά μαζί με όλους. Είμαστε συνοδοιπόροι στο ταξίδι για την ευχάριστη αλλά και δύσκολη πρόκληση της αναμόρφωσης του Δήμου μας σε όλη του την έκταση από τα νησιά μας Κάλαμο και Καστό έως όλα τα χωριά μας σπιθαμή προς σπιθαμή.

Σε αυτό το δύσκολο αλλά συγχρόνως και ωραίο ταξίδι μας ορίσαμε επικεφαλής μας τον Κωνσταντίνο Γληγόρη (Φλούδα). Έναν άνθρωπο νέο με όραμα, γνώση, θέληση και φρέσκιες ιδέες που στην προηγούμενη παρουσία του στο δημοτικό συμβούλιο με ταπεινότητα και πυγμή έδειξε με ποιο τρόπο σκέφτεται να πορευθεί στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του Δήμου. Είναι ο άνθρωπος που δεν ξεπερνά τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Έχει τη γνώση που απαιτείται για να αναλάβει ουσιαστική δράση και την όρεξη για δουλειά.

Είναι ανοιχτός σε νέες ιδέες και πρόθυμος να υιοθετήσει τις καλές πρακτικές από όπου κι αν προέρχονται με μοναδικό στόχο τη βελτίωση της ποιότητας της καθημερινότητας των κατοίκων και των επισκεπτών του Δήμου. Σε αυτό το δύσκολο ταξίδι συμφωνήσαμε όλοι πως θα έχουμε οδηγό μια αλλιώτικη πυξίδα διαφορετική από τις άλλες που δεν θα δείχνει το Βορρά αλλά θα οδηγεί στην ικανοποίηση των αναγκών των δημοτών, θα δίνει χώρο σε όλους, εργαλεία και πόρους για να ξαναζωντανέψουν οι κοινότητες μας και για να αποκτήσουμε μια πιο ανθρώπινη πόλη. Πάμε λοιπόν με πυξίδα τον πολίτη με επικεφαλής τον Κώστα Γληγόρη (Φλούδα) και τόσους αξιόλογους συνυποψήφιους που θα δυσκολέψουν την επιλογή σας.

Διαλέγω λοιπόν «δίαυλο» για να πιάσει τόπο η ψήφος σας, για να αποδώσουν καρπούς οι προσπάθειες μας γιατί μας αξίζει κάτι καλύτερο.

Διονύσιος Ροντογιάννης,
υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «δίαυλος»

Tags:Διονύσιος Ροντογιάννης


Πηγή