Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου και παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού ΠΑΛΛΗ ΛΗΞΟΥΡΙ ΝΕΑ ΑΡΧΗ

Του υποψηφίου Δημάρχου Βασίλη Ρουχωτα

Την Παρασκευή 3 Μαΐου 2019 το απόγευμα ο συνδυασμός ΠΑΛΛΗ ΛΗΞΟΥΡΙ ΝΕΑ ΑΡΧΗ του υποψηφίου Δημάρχου Βασίλη Ρουχωτα πραγματοποίησε τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στο Ληξούρι και έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού.

Στην παρουσίαση των υποψηφίων ο Βασίλης Ρουχωτας τόνισε ότι

Όλοι όσοι συμμετέχουμε μας ενώνει η ανάμνηση της εξαιρετικά δημιουργικής από κάθε άποψη τετραετίας 2003 2006 και η στέρεα απόφαση και επιλογή όλοι μαζί να σταματήσουμε την περαιτέρω υποβάθμιση της Παλικής και να αρχίσουμε ξανά τον δύσκολο αγώνα της ανάκαμψης.

Αναφέρθηκε επίσης ότι για την τραγική κατάσταση στην οποία ευρίσκεται ολόκληρη η Παλική έχουν ευθύνες όλοι όσοι ανέχθηκαν χωρίς καμία αντίρρηση αυτήν την κατάσταση.

Δήλωσε επίσης ότι στόχος όλων μας είναι η οικονομική ανάκαμψη της περιοχής μέσα από την οποία επιθυμούμε να δημιουργηθούν ευκαιρίες αξιοπρεπούς εργασίες και δημιουργικής δραστηριότητας στους συμπολίτες μας και κυρίως στους νέους.

Τόνισε όμως ότι η ανάπτυξη δεν μπορεί να προκύψει από την υπαλληλοποίηση μιας δεκάδας ακόμη συμπολιτών, όπως τάζουν ορισμένοι, οι οποίοι είναι όλοι αυτοί που απαξίωσαν τον Δήμο Παλικής την περίοδο 2007 2010 και μέχρι χθες αντιστρατεύθηκαν με πάθος την ίδρυση του Δήμου Ληξουρίου.

Κλείνοντας δήλωσε ότι ο συνδυασμός μας έχει την γνώση, την εμπειρία, και την απόφαση να ξαναφέρει τον τόπο μας όπως παραδόθηκε το 2006, δηλαδή σε τροχιά οικονομικής ανόδου, με όλες τις κοινωνικές υποδομές όπως σχολεία, γήπεδο, θέατρο κτλ σε εξαιρετική κατάσταση και με δύο σχολές στο ΤΕΙ σε λειτουργία!!!

IMG 8298IMG 8298


Πηγή