Εμφύλιος στο τοπικό ΠΑΣΟΚ της Αχαΐας

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει στο τοπικό ΠΑΣΟΚ της Αχαΐας από χθες Πέμπτη με αφορμή αρχικά τη δημόσια τοποθέτηση του Κώστα Σπηλιόπουλου υπέρ του Νεκτάριου Φαρμάκη για την οποία υπήρξαν άμεσες αντιδράσεις, ενώ η κόντρα συνεχίστηκε διαδικτυακά αλλά και στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου ανάμεσα σε Σπύρο Καραχάλιο και Δημήτρη Κατσικόπουλο.

Συγκεκριμένα χθες το μεσημέρι ο Δημήτρης Κατσικόπουλος συνάντησε στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου τον Σπύρο Καραχάλιο και σύμφωνα με τον τελευταίο τον προέτρεψε να ψηφίσει Νεκτάριο Φαρμάκη. Μάλιστα υπήρξε και λεκτικός διαξιφισμός μπροστά στους περαστικούς.

Ο Σπύρος Καραχάλιος έγραψε χαρακτηριστικά στο facebook : «Δημήτρη Κατσικόπουλε σήμερα το μεσημέρι στη Ρ.Φεραίου μέ προέτρεψες αφιονισμένος την Κυριακή νά πιώ φαρμάκι ή νά ψηφίσω Φαρμάκη??». Η ανάρτηση αναπαρήχθη από πολλούς, ανάμεσά τους από την Βικτωρία Αγγελοπούλου, ενώ η απάντηση ήρθε πάλι μέσω facebook από τον Δημήτρη Κατσικόπουλο: «Αυτά που λένε τα παπαγαλάκια δεν με αγγίζουν. Συναλλαγές άλλοι κάνουν και κυρίως αυτοί που ωρύονται γιατί χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους! Ψυχραιμία παιδιά! Να βγουν όλοι και να πουν ότι στηρίζουν τον Αλεξόπουλο για δήμαρχο της Πάτρας!! Προβοκατοράκο δε θα σου περάσει!».

Ακολούθησε και δεύτερη ανάρτηση – απάντηση από τον Σπύρο Καραχάλιο η οποία αναφέρει: «Το ομολογώ!!! Ήμουν προβοκάτορας όχι μόνο από το 2010 αλλά πολύ νωρίτερα!! Από το 2003 τουλάχιστον ως υπεύθυνος Πολιτισμού του Δήμου Πατρέων και Πρόεδρος της ΔΕΠΑΠ στήριζα Πελετίδη!! Δημητράκη Κατσικόπουλε έχεις πλέον ντοκουμέντα!!! Κυκλοφορούσα με το σφυροδρέπανο όταν ο Πελετίδης φορούσε polo!!!».

Ανάρτησε μάλιστα και φωτογραφία του φορώντας κόκκινη μπλούζα με την σημαία της Σοβιετικής Ένωσης.

Θυμίζουμε ότι στη χθεσινή δημόσια στήριξη Κώστα Σπηλιόπουλου στον Νεκτάριο Φαρμάκη εκτός από την ανακοίνωση του Απόστολου Κατσιφάρα, o οποίος τον κατηγόρησε για συναλλαγή, θέση πήρε και ο Ανδρέας Φούρας με δύο αναρτήσεις του στο facebook. Στην πρώτη ανέφερε «o tempora o mores Κώστα δεν ψάχνουμε για την χαμένη αξιοπρέπεια το μόνο ερώτημα πού έχω είναι καρέκλα ή πολυθρόνα γιατί η φιλενάδα σου η Άννα έκλεισε καναπέ για δύο τον εαυτό της και τον Γιώργο», για να επανέλθει διευκρινιστικά με δεύτερη ανάρτηση στην οποία γινόταν ακόμη πιο αιχμηρός.

«o tempora o mores… Πολλοί καλοί μου φίλοι προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν την πρωινή μου ανάρτηση. Ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Διεύρυνση δεν επιχείρησε μόνο ο Αλέξης με τους ανεκδιήγητους Τόλιο και Μωραΐτη. Το ίδιο κάνει και ο Κυριάκος με την Άννα Διαμαντοπούλου τον Γιώργο Φλωρίδη και τον Κώστα Σπηλιόπουλο. Μόνο που μας το κρατάει για μετεκλογική έκπληξη. Μακάρι να κάνω λάθος και να ζητήσω συγγνώμη. Αλλοίμονο σε όσους πίστεψαν πως η υποψηφιότητα Σπηλιόπουλου ήταν άδολη. Οι μάσκες έπεσαν.»


Πηγή