Εξαιρετικές εμφανίσεις από Πατρινούς στο διεθνές τουρνουά Μπάντμιντον

Στην Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε στις 10 με 12 Μαΐου το Youth International στο οποίο συμμετείχαν δυο Πατρινοί αθλητές Μπάντμιντον.

Ο Άκης Σωτηρόπουλος και η Κωνσταντίνα Βαγενά αθλητές Μπάντμιντον των προπονητών Γιώργου και Κώστα Μπονέλη αγωνίστηκαν απέναντι σε 40 αθλητές και 40 αθλήτριες από πολλές χώρες. Μετά από εξαιρετικές εμφανίσεις και σπουδαίες νίκες και από τους δυο, ήρθε και η διάκριση για των Σωτηρόπουλο Άκη όπου μαζί με τρεις Ρώσους αθλητές ήταν αυτοί που συμπλήρωσαν την τετράδα στο απλό παίδων. Εκεί στον ημιτελικό ηττήθηκε από τον Ρώσο αθλητή Gleb Stepakov και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Συγχαρητήρια και στους δυο αθλητές όπου συνεχίζουν να φέρνουν διακρίσεις στο Πατρινό Μπάντμιντον αφού εκτός από πρωταθλητές Ελλάδος 2019 συνεχίζουν τις επιτυχίες και σε διεθνές επίπεδο. Μυστικό τις επιτυχίας είναι η σκληρή δουλειά, το χαμηλό προφίλ και η διάρκεια για το Μπάντμιντον Πάτρας.

Εξαιρετικές εμφανίσεις από Πατρινούς στο διεθνές τουρνουά Μπάντμιντον Εξαιρετικές εμφανίσεις από Πατρινούς στο διεθνές τουρνουά Μπάντμιντον


Πηγή