Εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη. Το χαρτί που παρέλαβε η οικογένεια και οι μηνύσεις

Τα γραφεία της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος επισκέφτηκε την Πέμπτη ο αδελφός της Ειρήνης Λαγούδη, Γιώργος, μαζί με τον νομικό εκπρόσωπο της οικογένειας Βασίλη Ταουξή και τους ιδιωτικούς ερευνητές Γιώργο Τσούκαλη και Γιώργο Μανίκα.

Σχεδόν από την πρώτη στιγμή ασχολούνται με το θρίλερ του θανάτου της 44χρονης από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας που βρέθηκε νεκρή στις 8 Ιανουαρίου 2018 μέσα στο αυτοκίνητό της στην παραλία Φωτμού, στη λίμνη Τριχωνίδα.

Πήγαν στη Δίωξη για να παραλάβουν ένα χαρτί που να επιβεβαιώνει ότι είχαν περάσει το κατώφλι της ξανά στις 19 Μαρτίου.

“Το χαρτί αναφέρει ότι η επίσκεψη είχε καταχωρηθεί στο βιβλίο συμβάντων. Τότε ο αδελφός της αδικοχαμένης Ειρήνης είχε προχωρήσει σε καταγγελίες που αφορούσαν βρισιές και απειλές που δέχονται ο ίδιος και τα ανίψια του”, δήλωσε ο κ. Τσούκαλης, μιλώντας στην Espresso.

Ο γνωστός ερευνητής είπε ότι από εδώ και στο εξής ο κ. Ταουξής θα έχει τη δυνατότητα να προβεί σε μηνύσεις σε βάρος ανθρώπων που πρέπει να λογοδοτήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης, σύμφωνα με την οικογένεια. Πριν από δύο μήνες η μυστηριώδης υπόθεση είχε επανέλθει στο προσκήνιο, καθώς η οικογένεια είχε καταγγείλει ότι απειλείται, κυρίως μέσω ίντερνετ αλλά και τηλεφωνικών κλήσεων.

Ο Γιώργος Λαγούδης είχε καταγγείλει ότι άγνωστοι δεν δίστασαν να απαιτήσουν ακόμα και χρήματα από τα μέλη της οικογένειας. Μάλιστα, λίγες μέρες μετά, η μικρότερη κόρη της Ειρήνης είχε επιβεβαιώσει όσα είχε καταγγείλει ο θείος της, με ανάρτησή της στο προφίλ της στα κοινωνικά δίκτυα: “Δεχόμαστε απειλές και εκφοβισμό για να σταματήσουμε την έρευνα για τον θάνατο της μητέρας μου, όπως ‘ξέρουμε πού μένεις, θα μας δεις μπροστά σου. Γνωρίζεις ότι είμαστε ικανοί να το πράξουμε’”.

“Κάποιοι γνωστοί άγνωστοι του διαδικτύου έφτασαν να μην σέβονται τίποτα και να εξαπολύουν απειλές, τόσο στη σελίδα που έχει ανοιχτεί στη μνήμη της 44χρονης στο facebook όσο και σε διάφορες άλλες ιστοσελίδες που έχουν ανοίξει επιτήδειοι”, είχε δηλώσει ο κ. Τσούκαλης.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    31 Μαΐου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία