Επίσκεψη του συνδυασμού «Κέρκυρα να ζεις» στα γραφεία της ΕΛ.ΑΣ.

Εκλογές Επίσκεψη του συνδυασμού «Κέρκυρα να ζεις» στα γραφεία της ΕΛ.ΑΣ.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Κέρκυρα να ζεις» υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Τρεπεκλής επισκέφθηκε συνοδευόμενος από συνεργάτες του και υποψήφιους συμβούλους, την έδρα της ΕΛ.ΑΣ, όπου είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να συνομιλήσει με τους επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ στα Ιόνια νησιά, τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Ιονίων νήσων Ταξίαρχο Κωνσταντίνο Παπανικολάου και με τους Αστυνομικούς υπαλλήλους.

Ο κ. Τρεπεκλής εξήρε το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία έχει κατορθώσει κάτω από αντίξοες συνθήκες να εμπεδώσει το αίσθημα της ασφάλειας τόσο στους Κερκυραίους πολίτες, όσο και στους επισκέπτες του νησιού. Μάλιστα τόνισε χαρακτηριστικά ότι η Κέρκυρα θεωρείται ως ένας από τους ασφαλέστερους τουριστικούς προορισμούς της Ευρώπης, κάτι που αποτελεί ένα από τα σημαντικά κίνητρα των τουριστών για την επιλογή του τόπου των διακοπών τους και αυτό οφείλεται στην αποτελεσματικότητα και στις άοκνες προσπάθειες που καταβάλλουν οι Αστυνομικοί.

Επεσήμανε μάλιστα ότι ως Δημοτική αρχή θα έχει άριστη συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ και στο μέτρο των δυνάμεων και των δυνατοτήτων του Δήμου θα συμβάλει στην ικανοποίηση των αιτημάτων τους, ώστε να βελτιωθούν οι εργασιακές συνθήκες με γνώμονα να εξασφαλιστεί ένα υψηλό επίπεδο λειτουργίας της ΕΛ.ΑΣ στο Δήμο μας και στο νησί μας.


Πηγή