Ε.Σ.Α.μεΑ.: Να δοθεί άμεση λύση στην υποστελέχωση του ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δ. Ζακύνθου

Με επιστολή της η Ε.Σ.Α.μεΑ. ζητά την άμεση αντιμετώπιση της υποστελέχωσης του ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Ζακύνθου, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά της. Οι ίδιοι οι εργαζόμενοι στη Δομή υποστηρίζουν ότι η υποστελέχωση θέτει σε κίνδυνο τους εξυπηρετούμενους, καθώς οι παρεχόμενες υπηρεσίες σε αυτούς είναι ελλιπείς και ανεπαρκείς. Ζητείται άμεσα να αποκατασταθεί η νόμιμη αναλογία προσωπικού/παιδιών στη βάση όλων όσων ορίζει το Άρθρο 7 της Υ.Α. υπ’ αριθ. Π2β/Γ.Π.οικ.14957 (ΦΕΚ 1397 Β – 2001).

Η Ε.Σ.Α.μεΑ. και σύσσωμο το αναπηρικό κίνημα έχουν εργαστεί σκληρά για τη δημιουργία του θεσμού των ΚΔΑΠ ΜΕΑ, για τη συνέχιση της απρόσκοπτης λειτουργίας του καθ’ όλη τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης και για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του. Οι Δήμοι της χώρας πρέπει να βρίσκονται δίπλα σε αυτή την προσπάθεια, αποδεικνύοντας εμπράκτως το ενδιαφέρον τους για τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειές τους.


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο της Ε.Σ.Α.μεΑ. κ. Ι. Βαρδακαστάνη στο κινητό τηλέφωνο 6937157193.

Τώρα μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις στο χώρο της Αναπηρίας στην ιστοσελίδα της Ε.Σ.Α.μεΑ.: www.esaea.gr ή www.esamea.gr.


Πηγή