Η διεξαγωγή της τελικής φάσης του 20ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Handball Ανδρών- Γυναικών το επίσημο T […]

Η Οργανωτική Επιτροπή των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019 και η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος (Επιτροπή Beach Handball), ανακοινώνουν την διεξαγωγή της τελικής φάσης του 20ου Πανελληνίου

Πρωταθλήματος Beach Handball Ανδρών- Γυναικών, ως το επίσημο Test Event της διοργάνωσης.

Το Final-4 θα διεξαχθεί στην κεντρική εγκατάσταση των αγώνων, δίπλα στο ανοιχτό κολυμβητήριο του Ν.Ο.Π. Πατρών, το διάστημα 9-10 Αυγούστου 2019.

Οι ομάδες της τελικής φάσης, θα προκύψουν μέσα από τα έξι τουρνουά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, τα οποία θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες από την Επιτροπή Beach Handball της ΟΧΕ.

Στο Test Εvent θα πραγματοποιηθεί η τελευταία επίσκεψη- επιθεώρηση της συντονιστικής επιτροπής (Coordinator Committee) της ΔΕΜΑ (Διεθνής Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων), αφού θα δοκιμαστούν όλες οι λειτουργικές περιοχές.

Οι αγώνες θα είναι νυχτερινοί, σε αγωνιστικό χώρο με άμμο προδιαγραφών Ολυμπιακών Αγώνων και οι κερκίδες θα μπορούν να φιλοξενήσουν 2.000 θεατές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Beach Handball είναι από τα δημοφιλέστερα και θεαματικότερα αθλήματα των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων, ενώ η Εθνική Ομάδα Γυναικών της Ελλάδας είναι η κάτοχος του ασημένιου μεταλλίου της διοργάνωσης και η εν ενεργεία Παγκόσμια Πρωταθλήτρια.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    10 Μαΐου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία