Η επίσημη γραμμή του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ για τους τρεις Δήμους.

Εκλογές Η επίσημη γραμμή του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ για τους τρεις Δήμους.

Την τελική απόφαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά την στήριξη στις αυτοδιοικητικές εκλογές ανακοίνωσε σήμερα ο Συντονιστής Τάσος Τόμπρος.

Όπως είπε: «Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας χαιρετίζει τη μεγάλη συμμετοχή στις αυτοδιοικητικές εκλογές, δυνατότητα την οποία προσέφεραν η καθιέρωση της απλής αναλογικής καθώς επίσης και η διάσπαση του ενιαίου Δήμου της Κέρκυρας. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η συμμετοχή θα συμπληρωθεί με τη μαζική προσέλευση των πολιτών στις κάλπες, καθώς επίσης και με την ενίσχυση της κουλτούρας συνεργασιών μέσα στα νέα Δημοτικά Συμβούλια.

Έχουμε δηλώσει με σαφήνεια ότι σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές α’ βαθμού το επίδικο για εμάς δεν ήταν να δώσουμε χρίσματα. Με βάση αυτό το σκεπτικό, θεωρούμε ότι αυτοδιοικητικά σχήματα που έχουν αποδεχτεί την πολύ σημαντική αυτοδιοικητική μεταρρύθμιση του “Κλεισθένη” και κινούνται σε δημοκρατική, προοδευτική και αντινεοφιλελεύθερη κατεύθυνση με μέτωπο απέναντι στον φασισμό και στον ρατσισμό, μπορούν να συμβάλλουν στην επίλυση των μεγάλων προβλημάτων της τοπικής κοινωνίας.
Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας καλεί τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξουν και στους τρεις νεοσύστατους Δήμους της Κέρκυρας ψηφοδέλτια με αυτά τα χαρακτηριστικά, καθώς επίσης να στηρίξουν και όσα μέλη μας είναι υποψήφια σε αυτούς τους συνδυασμούς.
Καλεί τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξουν στην Περιφέρεια τον συνδυασμό της ΑΝΑΣΑ με επικεφαλής τον Θεόδωρο Γαλιατσάτο.
Τέλος, καλεί τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και την κερκυραϊκή κοινωνία στην κάλπη των Ευρωεκλογών στις 26 του Μάη να δυναμώσει τη φωνή τής Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ψηφίζοντας το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ»
.


Πηγή