
Η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την ΑΝΑΣΑ, Σουζάνα Πεφάνη, μίλησε στην εκπομπή του Inkefalonia 103,9 «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή και την Ελευθερία Κουλουριώτου.
Ακούστε παρακάτω όλα όσα είπε:
Η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την ΑΝΑΣΑ, Σουζάνα Πεφάνη, μίλησε στην εκπομπή του Inkefalonia 103,9 «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή και την Ελευθερία Κουλουριώτου.
Ακούστε παρακάτω όλα όσα είπε:
9 Μαΐου 2019
Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αχαΐας, εκφράζει την βαθειά της οδύνη, για την απώλεια του σπουδαίου αστροφυσικού Διονύση Σιμόπουλου.
Ο κορυφαίος επιστήμονας, είχε ε... Μπαράζ τροχαίων ατυχημάτων, χωρίς σοβαρό τραυματισμό, σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας, στο κέντρο της Πάτρας.
Αρχικά, είχαμε σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων στην δ... Μάχη για τη ζωή της δίνει μία 17χρονη αλλοδαπή που το βράδυ της Δευτέρας έπεσε από μπαλκόνι 4ου ορόφου επί της οδού Σουλίου στα Ιωάννινα.
Σύμφωνα με το epirus-tv-news.gr, η 17χ... Σημαντικές παρεμβάσεις που διευκολύνουν την πρόσβαση και καθιστούν ασφαλέστερες τις μετακινήσεις στην Ανατολική Αιγιάλεια βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη στο πλαίσ... Κρούσματα κοροναϊού σε ασθενείς, υγειονομικό και διοικητικό προσωπικό Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκεται το νοσοκομείο του Πύργου, αφού εκτός από τους ασθεν... Την ανυποχώρητη στάση, μέχρι και την συζήτηση της αίτησης αναστολής για τη μεταφορά της έδρας της Φυσικοθεραπείας στην Πάτρα, που εκτιμάται έως τις 22 Αυγούστου, επα...Το Επιμελητήριο Αχαΐας για την απώλεια του Διονύση Σιμόπουλου
Πάτρα: Μπαράζ τροχαίων το βράδυ της Δευτέρας
Ιωάννινα: Διασωληνώθηκε 17χρονη που έπεσε από μπαλκόνι 4ου ορόφου
Σε πλήρη εξέλιξη εργασίες για άρση επικινδυνότητας στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Ανατολικής Αιγιάλειας
Νοσοκομείο Πύργου | Μεγάλη διασπορά κοροναϊού σε τρεις κλινικές
Αίγιο: Βήμα πίσω για την σχολή Φυσικοθεραπέιας