Κέρκυρα: Καταγγελίες – φωτιά από Βρετανούς τουρίστες – Τι απαντά ο Ξενοδόχος.

Τουρισμός Κέρκυρα: Καταγγελίες – φωτιά από Βρετανούς τουρίστες – Τι απαντά ο Ξενοδόχος.

Γενεές δεκατέσσερις περνούν, και με αποδείξεις, Βρετανοί τουρίστες ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Κέρκυρα. Η είδηση μάλιστα κάνει τον γύρο του κόσμου και είναι πρώτο θέμα στην βρετανική Mirror και όχι μόνο.

Οι Βρετανοί τουρίστες μιλούν για «τρύπα της κολάσεως», για ξενοδοχείο που μοιάζει με εμπόλεμη ζώνη και άλλα πολλά.

Δεν έχουν, όπως καταγγέλλουν, τρεχούμενο νερό στο στοιχειωμένο χωριό, όπως το περιγράφουν.

«Θέλω να φύγω από εδώ. Με αρρωσταίνει», λέει η Jayney. «Μπορώ να αντέξω χωρίς ζεστό νερό, δεν είμαι άνθρωπος δύσκολος. Αλλά το ξενοδοχείο είναι επί της ουσίας κλειστό. Όλοι οι ντόπιοι κάνουν επισκευές και βάφουν τα καταστήματά τους και λένε ότι η τουριστική σεζόν θα αρχίσει σε δυο εβδομάδες».

Οι δρόμοι είναι γεμάτοι σκουπίδια με τους κάδους να ξεχειλίζουν οι παραλίες δεν είναι καθαρισμένες και η πρόσβαση στην παραλία είναι μέσω μιας μικρής αυτοσχέδιας γέφυρας φτιαγμένης από παλέτες.

Τι απαντά ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου στο οποίο διαμένουν οι συγκεκριμένοι τουρίστες, καμία από τις φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί στη Mirror και στη σελίδα της Jayney Clarke στο facebook δεν απεικονίζει το ξενοδοχείο, αλλά χώρους πέριξ αυτού, καθώς και ένα άλλο ξενοδοχείο, το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στο δικό του, αλλά είναι κλειστό εδώ και χρόνια.

Επιπλέον, αναφέρει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την παροχή νερού στο ξενοδοχείο και επισημαίνει ότι οι κάδοι οι οποίοι απεικονίζονται γεμάτοι με σκουπίδια βρίσκονται εκτός του χώρου του ξενοδοχειακού συγκροτήματος.

Για το ότι η περιοχή δεν έχει κανένα θέμα υδροδότησης, τις τελευταίες ημέρες, μας διαβεβαιώνει και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας του Αγίου Γεωργίου Πάγων, Φοίβος Λώμης.

Πηγή: DailyMirror, https://www.newsit.gr/


Πηγή