Κέρκυρα 180°: «Είμαστε υπερήφανοι που αποκτήσαμε φωνή στον Δήμο».

Εκλογές Κέρκυρα 180°: «Είμαστε υπερήφανοι που αποκτήσαμε φωνή στον Δήμο».

«Η φωνή μας θα συνεχίσει, μέσω της εκλεγμένης εκπροσώπου μας Μαρίας Δρυ, να εκπροσωπεί την κοινή λογική και όλους όσοι συμμετέχουν στην online διαβούλευση», τονίζει σε ανακοίνωση του ο συνδυασμός 180 μοίρες.

Όπως αναφέρει: «Ευχαριστούμε όλους τους συνδημότες μας που μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα ενδιαφέρθηκαν να μάθουν για εμάς, μας στήριξαν έμπρακτα και ηθικά και μας έδωσαν βήμα και φωνή στο δημοτικό συμβούλιο. Είμαστε περήφανοι που με τη δημιουργία της κίνησης Κέρκυρα 180° δείξαμε τι μπορεί να συμβεί όταν άνθρωποι με ικανότητες, θέληση και όρεξη για δουλειά διατεθειμένοι να προσφέρουν λίγο από το χρόνο τους, άνθρωποι που βάζουν το συλλογικό «εμείς» πιο πάνω από το προσωπικό «εγώ», άνθρωποι που δεν περπατάνε σε στρωμένους δρόμους αλλά χαράσσουν νέα μονοπάτια, αποφασίζουν να αποκτήσουν φωνή στο Δήμο σε λιγότερο από δυο μήνες προετοιμασίας.

Η φωνή μας θα συνεχίσει, μέσω της εκλεγμένης εκπροσώπου μας Μαρίας Δρυ, να εκπροσωπεί την κοινή λογική και όλους όσοι συμμετέχουν στην online διαβούλευση μας χρησιμοποιώντας επιστημονικές μεθόδους που παράγουν εφαρμόσιμες λύσεις.
Είμαστε επιπλέον ικανοποιημένοι που παραδοσιακές παρατάξεις υιοθετούν τις απόψεις περί μη κομματικής ταυτότητας και επικαλούνται και την ταυτότητα του ενεργού πολίτη. Ελπίζουμε να επιβεβαιώσουν τις δηλώσεις αυτές με τον τρόπο που θα πολιτευτούν στο Δημοτικό Συμβούλιο και να διαψεύσουν όσους συμπολίτες μας ακούν με επιφύλαξη τέτοιου είδους δηλώσεις.
Θα δουλέψουμε μαζί με όσους μελετήσουν το εμπεριστατωμένο πρόγραμμα μας συνεχίζοντας την προσπάθεια για στροφή 180 μοιρών στην αγαπημένη μας Κέρκυρα».


Πηγή