ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ: Το αεροδρόμιο που πήρε το όνομα της αδικοχαμένης Άννας Πολλάτου ένα χρόνο μετά το θάνατό της

Σε μία έντονα συγκινησιακή ατμόσφαιρα, είχε διεξήχθή η τελετή ονοματοδοσίας του Αεροδρομίου Κεφαλονιάς σε «Άννα Πολλάτου», ως ελάχιστος φόρος τιμής στην ολυμπιονίκη μας που τόσο άδικα έφυγε έναν χρόνο (2015) μέτά αφού έφυγε από κοντά μας.

Στην τελευτή που είχε λάβει χώρα στην αίθουσα του αεροδρομίου έγιναν τα αποκαλυπτήρια της φωτογραφίας της αδικοχαμένης Ολυμπιονίκη μας, από τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς Αλέξανδρο Παρίση και πλέον το αεροδρόμιο θα υποδέχεται και θα αποχαιρετά τους ταξιδιώτες του, έχοντας το όνομα της αθλήτριας που δόξασε το νησί της!

DSC 0200

Κατά την διάρκεια της τελετής τιμές (τότε) απέδωσαν οι κοπέλες του Λυκείου Ελληνίδων παράρτημα Αργοστολίου , αλλά και η Φιλαρμονική Σχολή Κεφαλονιάς. Άκρως συγκινησιακές ήταν οι ομιλίες που έγιναν από τον πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητρόπολης Κεφαλληνίας π. Γεράσιμο Φωκά, την βουλευτή Κεφαλληνίας Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη Σπύρο Γαλιατσάτο, τον πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ Αγγελο Κωνσταντάκη, τον Κλεάνθη Βαρελά από τον Συλλογο Φίλων Αθλητισμού Μεγάρων, τον Σταύρο Μπασιαρδή από τον Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Επτανήσων «Κεφαλονιά» και τον Δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση που έκανε και τα αποκαλυπτήρια .

DSC 0202

Τα «παρών» είχαν δώσει πολλά μέλη της Δημοτικής και περιφερειακής Αρχής, αλλά και μέλη του δημοτικού συμβουλίου Κεφαλονιάς, που αποφάσισαν και στην ονοματοδοσία του αεροδρομίου σε «Αννα Πολλάτου», όπως ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θεόφιλος Μιχαλάτος και ο σύμβουλος της παράταξής του Διονύσης Αραβαντινός, τα κορίτσια της Γυμναστικής που μαζί με την Αννα έφτασαν πολύ ψηλά την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και πλήθος κόσμου που έδειξε για μία ακόμη φορά την αγάπη του στην αδικοχαμένη «πριγκίπισσα της Κεφαλονιάς».

DSC 0246

DSC 0249

DSC 0253

DSC 0254

Πηγή: www.inkefalonia.gr

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    17 Μαΐου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία