Κλίμα αισιοδοξίας και νίκης στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου “ΕΝΩΤΙΚΗ ΖΑΚΥΝΘΙΝΗ ΚΙΝΗΣΗ”

Σε μια όμορφη εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο Ζακύνθου, σε κλίμα αισιοδοξίας και νίκης και με μεγάλη συμμετοχή κόσμου προχώρησε στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ο υποψήφιος δήμαρχος Ζακύνθου κ. Διονύσης Γάσπαρος.

Ο κ. Γάσπαρος στην ομιλία-χαιρετισμό του, και μεταξύ άλλων, έδωσε σημασία και έθεσε ως προτεραιότητα την αναβάθμιση των κοινωνικών δομών και την κοινωνική προστασία του δήμου και εξήγγειλε τη δημιουργία δημοτικών ιατρείων, όπου χωρίς κόστος, θα περιθάλπονται, οι οικονομικά αδύναμοι πολίτες.

Ανακοίνωσε επίσης την ίδρυση δομών υποστήριξης για καρκινοπαθείς αλλά και άτομα τοξικοεξαρτημένα, με προβλήματα ένταξης και περίθαλψης.

Συνεχίζοντας έδωσε μεγάλη σημασία, στη διάχυση του οικονομικού πλούτου, σε όλες τις κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες, ενώ δεν παρέλειψε να ανακοινώσει ευρύ πρόγραμμα ανάταξης της περιοχής του Ναυαγίου σε συνεργασία με την Εκκλησία και τις αρμόδιες υπηρεσίες, όπως η δασική υπηρεσία, με στόχο τη δημιουργία αειφορικού πλούτου από το εμβληματικό αυτό αξιοθέατο και την ανακατεύθυνση του , στη στήριξη των ορεινών κοινοτήτων της Ζακύνθου, τη δημιουργία θέσεων εργασίας σε 12μηνη βάση για τους κατοίκους των ορεινών περιοχών , κι ακόμη , τη προστασία του περιβάλλοντος, του δασικού πλούτου και την στήριξη του εκ νέου σχεδιασμού, μιας ορθολογικής προβολής του Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου Ζακύνθου και του πλούτου του.φωτογραφίες Ιωάννης Μπράτης


Πηγή