Κ. Νικολούζος: «Ήθελαν να με κάψουν κομματικά έχοντας προσωπικά κίνητρα». 

Εκλογές Κ. Νικολούζος: «Ήθελαν να με κάψουν κομματικά έχοντας προσωπικά κίνητρα».

Ο Δήμαρχος της Κέρκυρας Κώστας Νικολούζος μιλώντας στο Corfutv στο πλαίσιο της εκπομπής «ΛΟΓΟΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ», αναφέρθηκε στην στάση του ΣΥΡΙΖΑ στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές, καθώς δεν υπήρξε καμία πρόταση.

Όπως είπε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε Δήμαρχο, Περιφερειάρχη και για πρώτη φορά 2 Βουλευτές. Επειδή υπάρχει μια προϊστορία όσον άφορα εμένα, επειδή καταλάβαινα ότι η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ δυσκολευόταν να χρεωθεί τα δικά μου, γιατί εγώ κατά την εκτίμηση του κόμματος κουβαλούσα αρνητικό φορτίο, ξεκαθάρισα ότι δεν θέλω να κατέβω στις εκλογές.

Πραγματικά λυπάμαι που ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή την στιγμή δεν έχει πρόταση αλλά άρνηση. Προβληματίζομαι, δεν ξέρω τι να ψηφίσω σαν μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι τεράστιο έλλειμμα. Είμαι από 18 χρονών σε αυτή την ιστορία και δεν έχω ξανά γνωρίσει τέτοια κατάσταση. Εμένα με έκαψαν, θα έπρεπε να σωθεί η παράταξη που ανέδειξε καινούργια στελέχη και δεν εμπόδισα κανέναν να πάει μπροστά, ήλπιζα ότι θα ξεκινήσει κάτι καινούργιο. Ήθελαν να με κάψουν κομματικά έχοντας προσωπικά κίνητρά. Οι εξελίξεις δείχνουν ποιοι έχουν προσωπικές φιλοδοξίες».


Πηγή