Μέχρι την Τρίτη συνεχίζονται τα δοκιμαστικά δρομολόγια του προαστιακού! – ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Μέχρι την Τετάρτη θα συνεχιστούν τα δοκιμαστικά δρομολόγια του προαστιακού που ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή. Τα δοκιμαστικά δρομολόγια γίνονται άνευ επιβατών και η διαδρομή είναι από τον Άγιο Ανδρέα μέχρι την Κ. Αχαΐα με ώρες αναχώρησης από Άγιο Ανδρέα στις 08:45 και 10:45 και απο Κ. Αχαΐα στις 09:35 και 11:35 αντιστοίχως.

Ο προαστιακός σφύριξε για πρώτη φορά στις Μαΐου με στόχο τα δρομολόγια για το κοινό να ξεκινήσουν στο τέλος Μαΐου με αρχές Ιουνίου.

Οι στάσεις που θα λειτουργήσουν είναι οι εξής: Ανθείας, Άγιος Γεώργιος, Παραλία Πατρών 25ης Μαρτίου, Τσαούση-Μιντιλόγλι, Βραχνέικα, Τσουκαλέικα, Αλισσός, Κάτω Αχαγιά και Καμίνια όπως διαβεβαίωσε ο Θ. Βούρδας, Γ.Γ. του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορώνκατοίκους που είχαν συγκεντρωθεί στην περιοχή, στις γραμμές, ζητώντας του να γίνεται στάση του πραστιακού και εκεί.

Οι συρμοί διατρέχουν την διαδρομή με μικρή ταχύτητα αφού δεν έχει ολοκληρωθεί η εγκατάσταση των ΑΣΙΔ. Από τα νέα ΑΣΙΔ είναι ενεργά στις οδούς Β. Ηπείρου, Ελ. Βενιζέλου και Αλ. Παπαναστασίου (ΔΕΥΑΠ) ενώ η εγκατάσταση των συστημάτων έχει προχωρήσει έως την Παραλία Πατρών θέση ΕΥΑ. Στις κυριότερες διαβάσεις υπάρχουν φύλακες .


Πηγή