Μεγάλη Συγκέντρωση στη Ζαχάρω για τον Πανταζή Χρονόπουλο

Το Σάββατο 4 Μαΐου, στην Κεντρική Πλατεία της Ζαχάρως, η Δυναμική Πρωτοβουλία με τον Εκλεγμένο Δήμαρχο Ζαχάρως Πανταζή Χρονόπουλο, πραγματοποίησαν τα εγκαίνια του εκλογικού τους κέντρου στη Ζαχάρω.

Ένα μέγα πλήθος κόσμου από όλο τον Δήμο. Από τη Ζαχάρω, τη Φιγαλεία και όλα τα χωριά, γέμισαν ασφυκτικά την Κεντρική Πλατεία της Ζαχάρως.

«Το μήνυμα εστάλη. Νέα Νίκη, Νέα Πορεία, μέσα από το Λαό. Εμείς είμαστε από το Λαό. Δικαιωνόμαστε από το Λαό. Πάμε Δυνατά, Δυναμικά, Νικηφόρα» ήταν τα πρώτα λόγια του Πανταζή Χρονόπουλου μπροστά στο λαό της Ζαχάρως.

Μπροστά σε ένα αμέτρητο πλήθος, που αυθορμήτως συγκεντρώθηκε, και το οποίο διέκρινε το πάθος. Ήδη μπορεί να πει κανείς, ερμηνεύοντας αντικειμενικά τα ίδια τα πράγματα ότι η Ζαχάρω ψήφισε για δήμαρχο τον Πανταζή Χρονόπουλο, για Νέα εντολή και Νέα πορεία.

Πολύς κόσμος που αψήφησε τον άστατο καιρό έδωσε βροντερό παρών στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου. Ο αγιασμός τελέστηκε στον εξωτερικό χώρο που ήταν αδύνατο να χωρέσει όλο αυτό το πλήθος.

Ο Πανταζής Χρονόπουλος ξεκίνησε το λόγο του με αναφορές σε προσωπικά του βιώματα που συγκίνησαν το ακροατήριο και η ατμόσφαιρα ζεστάθηκε όταν αναφέρθηκε στα έργα που έγιναν και πρόκειται να γίνουν σε όλο τον Δήμο.

«Όσο θέλει ο Άγιος Σπυρίδωνας, και είμαι όρθιος, θα παλεύω για τη Ζαχάρω, τη Φιγαλεία και τον Δήμο. Θυμηθείτε πώς ήταν η Ζαχάρω όταν αναλάβαμε και πώς είναι τώρα μέσα σε αντίξοες συνθήκες και απέναντι στα συμφέροντα ορισμένων. Τα συμφέροντα έχουν ονοματεπώνυμο. Το Γνωρίζουμε όλοι. Συνεχίζουμε και δικαιωνόμαστε από το Λαό»

Στη συνέχεια παρουσίασε αναλυτικά όλο τα έργα και όλες τις χρηματοδοτήσεις για όλες τις κοινότητες, τη Ζαχάρω και τη Φιγαλεία. Ανακοίνωσε την έναρξη του Πολυκέντρου, το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας, τους κόμβους στην Ζαχάρω, το Δημόσιο ΙΕΚ, τα έργα οδοποιίας σε Ζαχάρω και Φιγαλεία, τον βιολογικό της Ζαχάρως και τους βιολογικούς των παραλιακών οικισμών, το κλειστό γυμναστήριο, καθώς και όλες τις παρεμβάσεις που ξεπερνούν τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Κλείνοντας δήλωσε σε όλους τους τόνους και ξεκάθαρα ότι επειδή κάποιοι χάνουν, διαδίδουν ότι δεν θα είμαι υποψήφιος.

«Δηλώνω ξεκάθαρα. Είναι πλέον τετελεσμένο. Όχι μόνο θα είμαι Υποψήφιος Δήμαρχος, αλλά θα είμαι και Δήμαρχος την επόμενη μέρα…»

Επίσης δήλωσε σε κάθε κατεύθυνση «Η Δυναμική Πρωτοβουλία δέχεται υποψηφιότητες και ταυτότητες χωρίς ανταλλάγματα. Χωρίς εκβιασμούς και συμφέροντα..»

Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ζαχάρως Νικόλαος Χαραλαμπόπουλος, ο Πρώην Δήμαρχος Νικόλαος Φάμελος, Αντιδήμαρχοι, Υποψήφιοι, Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων, Φορέων και συλλόγων.

Δείτε Φωτογραφίες


Πηγή