Μετά το μετρό της Θεσσαλονίκης, τα εγκαίνια του Νοσοκομείου Λευκάδας…

Ένα μεγάλο έργο για τη Λευκάδα το οποίο εκτός του ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η μετεγκατάστασή του, παραμένει ελλιπώς στελεχωμένο, εγκαινιάζεται την Κυριακή στη Λευκάδα παρουσία του πρωθυπουργού.

Μετά το μετρό της Θεσσαλονίκης που εγκαινιάστηκε δυο χρόνια πριν λειτουργήσει και με τα εκδοτήριά του σε χάρτινες μακέτες, ήρθε η σειρά του Νοσοκομείου Λευκάδας να θυσιαστεί στον προεκλογικό πανικό.

Ένα έργο ζωτικής σημασίας για το νησί που τα εγκαίνιά του θα έπρεπε να αποτελέσουν μέρα γιορτής και χαράς, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τα μετέτρεψε σε προεκλογική φιέστα.

Είναι γνωστό σε όλους πως το Νοσοκομείο δεν είναι έτοιμο για εγκαίνια. Η μετεγκατάστασή του βρίσκεται σε εξέλιξη και θα χρειαστεί ακόμα ένα μήνα μέχρι να ολοκληρωθεί. Αφήνουμε κατά μέρος την στελέχωσή του η οποία στα παραμικρό δεν έχει αλλάξει από το παλιό.

Κάλλιστα τα εγκαίνια θα μπορούσαν να συνδυαστούν με την μεγαλύτερη γιορτή της Λευκάδας της πολιούχου όλου του νησιού Παναγίας Φανερωμένης, στις 16 Ιουνίου. Και να αποτελέσει μια γιορτή χαράς παρά μια διχαστική φιέστα.

Η γιορτή της Φανερωμένης όμως τυχαίνει να είναι μετά τις εκλογές και χαλάει τα σχεδία του ΣΥΡΙΖΑ. Ο σκοπός των εγκαινίων γίνεται φανερό πως μόνο προεκλογικές εντυπώσεις θέλει να δημιουργήσει. Αν ενδιαφέρονταν για το επίπεδο της παρεχομένης Υγείας στο νησί είχαν πολλούς τρόπους να το αποδείξουν. Πάντως όχι με κορδέλες σε ένα έργο που χρειάζεται ακόμα ένα μήνα για να λειτουργήσει, τυπικά. Γιατί τα προβλήματα στελέχωσής του είναι άγνωστο αν και πότε, θα λυθούν.

Υ.Γ.

Ως γνήσιο «παιδί» αυτού του συστήματος και ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Σολδάτος βιάστηκε να βάλει τον εαυτό του στο κάδρο. (για προεκλογικούς λόγους και αυτός). Αυτό ήταν η έγνοια του και όχι να καταδικάσει τέτοιου είδους προεκλογικές τακτικές που υποτιμούν τη νοημοσύνη μας και υποβιβάζουν την πολιτική.

Tags:εγκαίνια του Νοσοκομείου Λευκάδας…Θοδωρής Σολαδάτος


Πηγή