Με μεγάλη διαφορά πρώτος ο Κώστας Πελετίδης στο Δήμο Πατρέων


Ξεκάθαρο προβάδισμα του Κώστα Πελετίδη δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών για τον Δήμο της Πάτρας.

O νυν δήμαρχος της πόλης, ο οποίος στηρίζεται από το ΚΚΕ, συγκεντρώνει μέχρι στιγμής το 41,3% και είναι μακράν πρώτος.

Έφτασε 6 το πρωί της Δευτέρας για να ξεκαθαρίσει το θρίλερ που διαδραματιζόταν στο Δήμο Πατρέων για το ποιός θα καταλάβει τη δεύτερη θέση. Τελικώς επικράτησε ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος με ποσοστό περίπου 16%, έναντι 14% που έλαβε ο Νίκος Παπαδημάτος. Ο κ. Αλεξόπουλος θα αναμετρηθεί την άλλη Κυριακή με τον Κώστα Πελετίδη που συγκέντρωσε 40,5%. Για τους υπόλοιπους υποψήφιους τα ποσοστά είναι:

Νίκος Νικολόπουλος 7,5%

Γιώργος Ρώρος 6,65%

Πέτρος Ψωμάς 6,5%

Νίκος Τζανάκος 2,6%

Θόδωρος Ντρίνιας 2,08%

Αλέκος Χρυσανθακόπουλος 1,85%

Χρήστος Πατούχας1,47%

Μπελεζώνης Θόδωρος 0,42%

Μπελιάς Δημήτρης 0,42%

Σε δήλωσή του ο κ. Πελετίδης τόνισε: Απόψε ο πατραϊκός λαός έκανε ένα αποφασιστικό βήμα για τη νίκη. Για να συνεχιστεί το φιλολαϊκό έργο. Να μείνει ο Δήμος στα χέρια του. Ευχαριστούμε τον πατραϊκό λαό που μας τίμησε με την ψήφο του, μας εμπιστεύτηκε με αυτό το εντυπωσιακό ποσοστό.

Καλούμε όλο τον πατραϊκό λαό, ανεξαρτήτως τι ψήφισε τον πρώτο γύρο, να πάμε την επόμενη Κυριακή ενωμένοι στο γνωστό δρόμο, που έμπρακτα έχουμε αποδείξει ότι ακολουθούμε. Για να έχουμε μια Δημοτική Αρχή που δεν θα διαχωρίζει το λαό, θα τον ενώνει στον κοινό αγώνα, για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που έχουμε μπροστά μας. Κανένας να μην λείψει από τον ωραίο και έντιμο αγώνα μέχρι την νίκη της Κυριακής. Γιατί αυτή η νίκη θα είναι δική σας.»


Πηγή