Νέο ύποπτο εξετάζουν οι αρχές για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν

Δώδεκα χρόνια μετά την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν ΜακΚάν, μία υπόθεση που βρίσκεται αδιαλείπτως στα φώτα της δημοσιότητας και συγκινεί την κοινή γνώμη, οι πορτογαλικές αρχές φέρονται να εστιάζουν τις έρευνές τους σε έναν νέο ύποπτο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας Correio da Manha, που συνήθως φιλοξενεί καλά πληροφορημένα δικαστικά ρεπορτάζ, «η αστυνομία ακολουθεί νέα στοιχεία για την απαγωγή της Μαντλίν. Περισσότεροι επιθεωρητές προχωρούν με μια έρευνα για έναν νέο ύποπτο».

Προσθέτει, δε, ότι «μια νέα ένδειξη και ένας νέος ύποπτος, που η PJ (Policia Judiciaria) προσπαθεί να κρατήσει απόλυτο μυστικό, έχουν οδηγήσει στη δημιουργία νέων πηγών για το μέρος που βρίσκεται το μικρό κορίτσι».

Οι εισαγγελείς αρνήθηκαν να αποκαλύψουν περισσότερες λεπτομέρειες καθώς δήλωσαν ότι η νέα έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ η αστυνομία του Πόρτο λέγεται ότι εξετάζει την αξιοπιστία των νέων πληροφοριών, γράφει η βρετανική The Sun.

Το δημοσίευμα της Correio da Manha έρχεται σε αντίθεση με άλλα δημοσιεύματα του γερμανικού και του βρετανικού Τύπου, που ανέφεραν ότι οι αρχές εξετάζουν ως ύποπτο για την εξαφάνιση της Μαντλίν έναν Γερμανό παιδόφιλο, ο οποίος είναι κρατούμενος στη Γερμανία, καθώς καταδικάστηκε για την απαγωγή και τη δολοφονία τριών μικρών αγοριών, από το 1992 μέχρι το 2001.

Η Μαντλίν ΜακΚάν εξαφανίσθηκε από το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε η οικογένειά της στις 3 Μαΐου 2007, λίγες ημέρες πριν από τα 4α γενέθλιά της, στο θέρετρο Πράια ντα Λους, της νότιας Πορτογαλίας.


Πηγή