Ολοκληρώθηκε σήμερα Παρασκευή 3 Μαΐου η διήμερη επίσκεψη – επιθεώρηση της Συντονιστικής Επιτροπής ( CoCo […]

Ολοκληρώθηκε σήμερα Παρασκευή 3 Μαΐου η διήμερη επίσκεψη – επιθεώρηση της Συντονιστικής Επιτροπής ( CoCom ) της ΔΕΜΑ. Σε συνεχείς συσκέψεις εξετάστηκε και αναλύθηκε όλος ο προγραμματισμός της Ο.Ε των Αγώνων ανά τομέα.

Η Συντονιστική Επιτροπή της ΔΕΜΑ έμεινε ικανοποιημένη από την ενημέρωση, συνεχάρη την Ο.Ε για την πρόοδο της προετοιμασίας, εστίασε και παρότρυνε στην κατεύθυνση της επιτάχυνσης των απαραίτητων ενεργειών, ώστε να ολοκληρωθούν οι διαγωνισμοί προμηθειών, οι υπογραφές συμβάσεων με τα ξενοδοχεία και η ολοκλήρωση της κάλυψης των αναγκών της διαμονής, η επικαιροποίηση της καμπάνιας για τον Εθελοντισμό, η ολοκλήρωση του σχεδιασμού του Ιατρικού τομέα ( Αντιντόπινγκ, συνεργασία και συμβάσεις με φορείς, διαγωνισμοί ιατρικού και φαρμακευτικού υλικού κλπ ), και η περαιτέρω στελέχωση της Ο.Ε με συνεργάτες για την κάλυψη άμεσων αναγκών με βάση το οργανόγραμμα.

Η επόμενη επίσκεψη της Συντονιστικής Επιτροπής της ΔΕΜΑ θα γίνει στις 4 Ιουνίου.

Η Ο.Ε των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019 ευχαρίστησε τα μέλη της CoCom για την συνεργασία, την συνδρομή και τις επισημάνσεις, δεσμεύτηκε για την εντός των συγκεκριμένων χρονοδιαγραμμάτων επίλυση των εκκρεμοτήτων και την συνέχιση της προσπάθειας για την προετοιμασία και διεξαγωγή υψηλού επιπέδου Αγώνων.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    3 Μαΐου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία