Ο Ηρακλής Βαγγελάτος και ο Φάνης Παπαγεωργίου υποψήφιοι με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο

Ο Ηρακλής Βαγγελάτος θα είναι υποψήφιος με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σε δήλωσή του αναφέρει: "Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στην Πάτρα όπου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά εδώ και 20 χρόνια στην επιχείρηση μου, καθαρισμός και συντήρηση χαλιών με έδρα την Οβρυά και είμαι αυτοδημιούργητος.

Ο Ηρακλής Βαγγελάτος και ο Φάνης Παπαγεωργίου υποψήφιοι με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο

Συμμετέχω στο σύλλογο ταπητοκαθαριστών όπου ασχολείται ενεργά με τα προβλήματα του κλάδου και της απασχόλησης. Δηλώνω φανατικός της ανακύκλωσης, λάτρης των ζώων και ομιλώ δύο γλώσσες.

Η πρόταση του Γρηγόρη Αλεξόπουλου να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Μεσσάτιδος με τιμά ιδιαίτερα. Είμαι πεπεισμένος πως η γενιά μας μπορεί και πρέπει να φέρει νέες προτάσεις στην τοπική αυτοδιοίκηση τόσο για την πόλη της Πάτρας όσο και για τις περιφερειακές γειτονιές που τα τελευταία χρόνια έχουν μείνει παραμελημένες.

Στο πρόσωπο του Γρηγόρη βλέπω μία ανεξάρτητη αυτοδιοίκητή πρόταση που έχει όλα τα φόντα να καταφέρει να αλλάξει την εικόνα της περιοχής μας και να κάνει την Πάτρα μας «Πρωτεύουσα ξανά!».
Από την πλευρά του ο Φάνης Παπαγεωργίου, ο οποίος θα στηρίξει την παράταξη του Γρηγόρη Αλεξόπουλου επισημαίνει:

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Προσφυγικά της Πάτρας (1ος συνοικισμός) γιός του Δημήτρη Παπαγεωργίου και της Αρσινόης Σπανδώνη. Αφού ολοκλήρωσα τις σπουδές μου και τη στρατιωτική μου θητεία το 2002, εργάστηκα στον ιδιωτικό τομέα ως βοηθός λογιστή για δέκα χρόνια. Από το 2012 μέχρι σήμερα ασκώ το επάγγελμα του λογιστή-φοροτεχνικού, ως ελεύθερος επαγγελματίας. Είμαι παντρεμένος με την Αλεξάνδρα Κατσαγάνη με την οποία έχουμε αποκτήσει δυο γιούς, τον Δημήτρη και τον Μάριο.

Ο Ηρακλής Βαγγελάτος και ο Φάνης Παπαγεωργίου υποψήφιοι με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο

Με τον Γρηγόρη μας ενώνει κάτι ιδιαίτερο. Η αγάπη για την πόλη μας μέσα από την υποστήριξη ενός κομματιού της ιστορίας της, την ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ. Δεν είναι μόνο οι κερκίδες που μαζί έχουμε γελάσει και δακρύσει σε πολλά γήπεδα, είναι και οι κοινές απόψεις μας για το μεγαλείο και τη θέση που πρέπει να έχει στην πόλη η ομάδα. Εγώ θα του ευχηθώ να τον παραλληλίσω ως τον επόμενο δήμαρχο πλέον με τον Χρήστο Κορύλλο. Επειδή λοιπόν βλέπω στο βλέμμα του τη φλόγα για το καλύτερο σε όλους τους τομείς σε συνδυασμό με την εμπειρία του στην τοπική αυτοδιοίκηση και τη λειτουργία της, δεν δίστασα να γίνω κομμάτι του πολυσυλλεκτικού συνδυασμού του, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δήμου Πατρέων στις επερχόμενες εκλογές.

Επειδή θέλω τα καλύτερα για την πόλη μου σε κάθε τομέα, επειδή η ιστορία της Πάτρας αποτελεί «φάρο» για το μέλλον με σωστούς χειρισμούς, επειδή το όραμα και ο αγώνας είναι κοινός στα στελέχη μας, επειδή πιστεύω ότι έφτασε η ώρα η πόλη να πάρει ό,τι της έχουν στερήσει εδώ και χρόνια και επειδή θέλω τα παιδιά μου να είναι περήφανα για την πόλη τους ως πολίτες της, σας καλώ να συμπορευτούμε και να κάνουμε την Πάτρα «ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΞΑΝΑ».

ΔΡΑΣΗ

Γεν. Γραμματέας Ένωσης Λογιστών Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν.Αχαϊας. ΕΛΦΕΕ Ν.ΑΧΑΙΑΣ (2015 έως σήμερα)
Αντιπρόσωπος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών ΠΟΦΕΕ (2015 έως σήμερα)
Τακτικό μέλος Επιτροπής Αθλητισμού Δήμου Πατρέων (2014 έως σήμερα)
Πρόεδρος Αστικής Εταιρείας μη κερδοσκοπ.χαρακτήρα με αντικείμενο την καταγραφή και παρατήρηση της ιστορίας της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ.
Επιστημ. συνεργάτης του Συλλόγου Ελληνοουκρανικής φιλίας – Ο ΦΑΡΟΣ


Πηγή